29 de novembre del 2010

[<] Núria Ventura afirma que el PSC seguirà treballant per l'Ebre des de l'oposició

Primera valoració del PSC ebrenc després de la contundent victòria de CiU a les eleccions al Parlament, també a les Terres de l'Ebre. Núria Ventura, que serà l'única diputada del territori que el PSC tindrà en la propera legislatura (no repetiran Joaquim Paladella ni Dolors López), va assegurar que els socialistes seguiran treballant per les Terres de l'Ebre, ara des dels escons de l'oposició al Parlament.

[<] Núria Ventura (PSC) felicita CiU per la victòria a l'Ebre i afirma que ara seguirant treballant pel territori des de l'oposició




Foto i so: PSC de l'Ebre

11 comentaris:

  1. Si Montilla renuncia a l’acta de Diputat, deixant l’escó, i desprès renuncia a la presidència del PSC vol dir que es retira de la política activa, i si es retira de la política activa vol dir que Madrid no perdona.

    ResponElimina
  2. Oh!
    Ves per on!
    Potser te més sentit del ridícul que altres, que "sobaran" cadira fins que "els de Madrid" els fotin fora?
    De vegades Mc no cal portar clenxa tintada, ni ser tant de missa.

    ResponElimina
  3. Pos jo trobo malament que avui renuncie a la seva acta, trobo que deuria haver esperat a endreçar una mica dins de casa seua.

    Que haiguen de buscar un relleu, molt bé, però que marxe d'espantada i deixant el marró als que queden, no em sembla bé. Poc valent este home, per molt que ho vulguen vestir de dignitat política, etc..., a mi em sembla que deixa el barco afonat a la resta

    ResponElimina
  4. Dit d'una altra manera, trobaries millor ocupar l'escó, no fotre brot, i dedicar-se al partit. És una opinió.
    Em puc equivocar, però no crec que hi hagin molts precedents d'expresidents que, després de no renovar la confiança en unes eleccions, és quedin a fer un paper secundari.
    Una decisió absolutament digna.
    Sense senyalar ningú potser algun altre hauria d'assumir els resultats, encara que fos donar la raó a algun predecessor.

    ResponElimina
  5. Pos no serà perquè el Parlament, el Congrés, els ajuntaments i Consell Comarcals no estan plens de diputats, consellers, regidors, congresistes etcc que estan ocupant carrecs en mentr es dediquen exclusivament als seus partits.

    La decisió pot ser molt digna, però a mi no m'ho sembla.
    Als llocs s'ha d'estar a les verdes i a les madures.
    Simplement si ha d'haver una reflexió/reestructuració o lo que sigui, no ha de deixar als seus companys a l'estacada, al cap i a la fi, un partit no és només una persona.

    Entenc que tingue un paper secundari, però no que els deixe "campe qui pugue"

    ResponElimina
  6. També dit d'una altra manera, la teva opció és la de Puigcercos. Com son valents, aguanta a les verdes. Pos molt bé.

    ResponElimina
  7. Susanna sóc lo del IKea!!
    Un retirada a temps és un vitoria,entre Focs a Horta,desastre amb interconeccions hidrauliques del sinyor Baltasar (es que mentre no digue trans...)tot traquil,més llei de les vegueries,la deslocalització d'empreses "Lear"samsung perque la "Chery" de Cotxes chinos ja!,
    la manifestació de Omnium," i la pancarta ai! no que era una senyera pareixien les festes de sant marti de Xerta en perdó!!Pos xiqueta Montilla només podia dimitir perque si en fes tantes a la faena, ja faria anys que estaria a l'atur!
    El president es cap visible i el Cap ha de dimitir!

    ResponElimina
  8. Pos si fos per "una retirada a temps és una victoria", no quedaria ni un de polític perquè del primer al darrer, tots tenen de tot i dona igual que siguin d'un partit o d'un altre.
    O és que et penses que els anteriors no han fet cagades, baixades de pantalons i de mes.

    Ja diu la dita "qui tingue les mans netes que tire la primera pedra".

    Per mi que un company de projecte, per molt president que sigui, just al moment més crític et deixe, no em sembla bé.
    Ja se jo que els contraris disfrutaran com a camells i ho veuran com una humillació etc..., però per mi lo "humillant" no es perdre, per mi lo "humillant" es deixar a la resta de companys en l'estacada en un mal moment.

    ResponElimina
  9. A veure Susanna, que veig que et costa. Hi han unes lleis, codis o claus en política, com en tot, que, tot i no estar escrites tothom les veu com normals i lògiques.
    Diuen que les comparacions sempre son odioses, però per a mi son necessàries i il·lustratives: Imaginat que la PDE convoca una manifestació a nivell de territori defensant una determinada qüestió que hi posa tota la seva il·lusió, empenta, experiència, i que paral·lelament se'n convoca una altra reivindicant el contrari; a la de PDE van 50 persones i a l'altra 1.000. Que haurien de fer els convocants de la PDE, començant pel seu principal cap visible?

    ResponElimina
  10. Ja se que els partits tenen les seves històries, escrites o no escrites o deixades d'escriure,

    Jo només dono LA MEVA OPINIÓ, a mi no meu de convèncer de res.

    Cagades en aquesta vida en fem tots, en la família, en els companys, en el nostre entorn social, en la nostra feina. Sóc la primera que en faig i a vegades de grosses, sóc humana i m'equivoco. Però després "no abandono el barco" i el que vingue darrera que s'apanye i si alguna vegada ho faig o m'ho fan, trobo que no esta ben fet.

    Esta és la meva trista i humil opinió, penso que quan t'has equivocat s'han de reconèixer els errors (cosa que hi ha molts que no fan!!!) i treballar per subsanar-los, cedint el pas a uns altres que puguen fer-ho millor, demanant consell, reflexionat/reestructurant.... lo que sigue, però mai deixant el mort a un altre.
    En la meua opinió, podria haver fet el mateix de deixar pas a nous “aires “ dins del PSC (que bona falta els fan), però sense marxa així d’escopetejada, per mi és millor fer una transició no traumàtica que marxar així.

    Però no cal que li pegueu més voltes, és només una opinió, com altres milers i milers d’opinions que poden haver al respecte d’aquest punt. Ni jo os faré canviar d’opinió, ni vatros em fareu canviar a mi.
    La diversitat en aquest cas d’opinions, sempre és bona, en biologia, com mes diversitat hi ha en un ecosistema, mes riquesa. Així que respecteu la meua, igual que jo respecto la vostra.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta