6 de novembre del 2013

Riba-roja d’Ebre vol aconseguir més freqüència de trens a primera i última hora del dia



RIBA-ROJA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, el convergent Antonio Suárez, ha fet una de les primeres valoracions polítiques als detalls del nou Pla de Mobilitat de les Terres de l’Ebre que aquest dimarts ha avançat la Generalitat. Suárez ha afirmat que el pla és un instrument molt necessari per a les quatre comarques de l’Ebre, i ha assenyalat que el seu ajuntament ha participat molt activament en els treballs previs. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde riba-rogenc ha celebrat aquest dimecres la millora del servei ferroviari amb la renovació dels combois. Però també ha afirmat que les mesures anunciades no són suficients, ja que ara caldria també millorar la freqüència de trens de la línia R15 a primera hora del matí i a última hora del dia. En qualsevol cas, Suárez ha afirmat que des de la Generalitat s’està treballant per millorar la comunicació ferroviària de la Ribera d’Ebre amb el Camp de Tarragona i Barcelona.

D’altra banda, Suárez ha repassat l’actualitat del seu municipi, i ha explicat que l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha hagut d’apujar algunes taxes municipals per al 2014. És el cas de la taxa de la llar d’infants, un servei deficitari perquè enguany només té cinc matriculats. Finalment, l’alcalde ha detallat que l’Ajuntament espera poder emprendre les obres de millora del nucli antic i de la façana fluvial, un projecte vinculat al programa Viure al Poble. En aquest sentit, Suárez ha explicat que això també dependrà dels ingressos que el consistori puga rebre del projecte del dipòsit i centre de revaloració de residus. Un projecte que ja té tots els permisos i que ja només depèn de què l’empresa sol·liciti l’inici de les obres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta