6 de novembre del 2013

Tornen a detenir el jove de Tortosa que cometia robatoris viatjant en bus

L'ALDEA (Baix Ebre).- Els Mossos han detingut un veí de Tortosa de 22 anys com a presumpte autor de dos delictes de furt en habitatges de l'Aldea i Alcanar, d'on hauria sostret joies. La policia va rebre una denúncia per la sostracció en un domicili de l'Aldea la primera quinzena d'octubre. L'autor va aprofitar una porta oberta del magatzem per accedir a l'interior. Els Mossos van recuperar part de les joies sostretes en un establiment de compra-venda d'or i metalls preciosos del nord de Castelló, on les hauria venut.

Fonts policials apunten que el jove té nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, atès que va ser detingut per tres robatoris i onze furts a Deltebre el passat setembre. Precisament, en el moment la detenció, el passat 30 d'octubre, se li va intervenir una joia que procedia d'un domicili d'Alcanar. La investigació continua oberta amb l'objectiu de localitzar els propietaris d'altres joies recuperades pels agents i determinar si aquestes provenen d'altres fets delictius. Segons han apuntat fonts policials, el detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa, que va decretar-ne la seva llibertat amb càrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta