13 de desembre del 2013

Les Terres de l'Ebre organitzen més de 150 activitats en benefici de La Marató de TV3



TORTOSA (Baix Ebre).- El cap de setmana més solidari de l'any a Catalunya arriba aquest diumenge, 15 de desembre, amb la celebració d'una nova edició de La Marató de TV3, enguany dedicada a la recaptació de fons per la investigació de les malalties neurodegeneratives. En concret, sota el lema 'La solidaritat no degenera', La Marató impulsarà l'obtenció de recursos econòmics per la investigació científica de malalties com el Parkinson, l'Alzheimer, l'Esclerosi Lateral Amiotròfica i i l'Esclerosi Múltiple, i també servirà per sensibilitzar la societat catalana.

En una entrevista a Canal 21, el director dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l'Ebre, Albert Gómez, ha explicat que La Marató permetrà visualitzar aquestes malalties neurodegeneratives posant-les en el focus d'atenció de tota la població, així com fomentar la recerca i investigació.

En concret, a les Terres de l'Ebre s'han organitzat per aquests dies més de 150 activitats que tindran lloc a les diferents poblacions de les quatre comarques. Una d'aquestes és el concert solidari a càrrec de l'orquestra Atalaia i la Coral de l'Institut-Escola Daniel Magrané de Jesús, organitzat pels voluntaris de l'ELA a les Terres de l'Ebre. Aquesta activitat promarató tindrà lloc el dissabte 14 de desembre a les 22 hores.

Una altra d'aquestes activitats previstes és la caminada solidària per La Marató organitzada pel campus de la URV a les Terres de l'Ebre i la Federació d'Entitats Socials de les Terres de l'Ebre, que se celebra el diumenge 15 de desembre a les 11 hores. Aquesta activitat, ja consolidada al territori, enguany modifica el recorregut, i arrenca des del Pavelló Firal fins arribar a l'antic pont del tren, on tindrà lloc la tradicional enlairada de globus. La sotsdirectora del Campus de la URV a les Terres de l'Ebre, ho ha detallat en una entrevista al magazín de Canal 21.

Des del 2008 fins al 2012, els fons recaptats per La Marató han anat en augment, arribant l'any passat als 12.387.534 euros, destinats a la investigació del càncer.

Via Canal 21 Ebre

2 comentaris:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta