17 de desembre del 2013

Roquetes i Tortosa col·laboren en el projecte 'Mou-te per la fam', que canvia quilòmetres per aliments



TORTOSA (Baix Ebre).- Els ajuntaments de Tortosa i Roquetes han anunciat aquest dimarts la seua adhesió al projecte "Mou-te per la fam", impulsat per l'empresa RecuSport. L'objectiu d'aquest projecte és recollir aliments que es donaran a Càritas. El proper 4 de gener, durant 12 hores, els participants podran córrer a peu o en bicicleta en un itinerari assenyalat. Cada quilòmetre recorregut es convertirà en quilos d'aliments que han cedit diverses empreses del territori. El representat de l'empresa RecuSport, Carles Ferrer, ha volgut agrair la col·laboració dels dos consistoris i de les altres institucions i empreses participants. Així, ha explicat que l'objectiu d'aquesta activitat és intentar involucrar tot el teixit esportiu en una causa benèfica, i poder ajudar als més necessitats, ja que cada cop en són més.

Per la seua banda, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, ha explicat que el consistori sempre s'ha mostrat atent amb les propostes solidàries. Panisello també ha remarcat la importància de la solidaritat en el món esportiu, que augmenta sobretot en aquestes dates festives. D'altra banda, el seu homòleg de Roquetes, Josep Codorniu, també ha mostrat el seu suport a totes les activitats benèfiques com aquesta. Codorniu ha detallat que Roquetes ha cedit els seus espais municipals i el control per part dels seus agents policials per aquest acte. Les bicicletes estàtiques, per exemple, es trobaran al pavelló municipal de Roquetes.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta