24 d’abril de 2014

El Consell Econòmic i Social deixa sobre la taula dues resolucions sobre el pla de l'Ebre i el BCN World


TORTOSA (Baix Ebre).- El Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre ha decidit deixar sobre la taula dos declaracions que hi havia a l'ordre del dia per sotmetre's a aprovació. Una de rebuig al Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre i l'altra de suport al projecte BCN World al Camp de Tarragona. Totes dues declaracions seran objecte d'una reflexió amb algunes modificacions i se sotmetran a votació en una propera reunió, possiblement abans d'un mes. El president de l'ens, Josep Maria Franquet, ha assegurat que són dos temes complexos amb punts de vista diferent i que, com no hi havia unanimitat, s'ha decidit ajornar la votació per "afinar" alguns aspectes de les declaracions.

Pel que fa al Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre, Franquet ha assegurat que majoritàriament la gent estava d'acord amb la declaració de rebuig, però que volen evitar entrar en "guerres territorials", en referència, sobretot, als regadius de la plana de Lleida. "S'ha pensat que calia refinar el tema i deixar-lo per a una propera reflexió", ha afegit.

D'altra banda, els integrants del Consell Econòmic i Social de les Terres de l'Ebre també han estat informats de les darreres actuacions contra la plaga del caragol massana al Delta i de les futures accions a fer, així com, de les possibilitats de desenvolupament econòmic del territori que pot tenir el canal de regadiu Xerta-Sénia.


Via ACN
Imatge arxiu Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta