27 de maig del 2014

Tortosa organitza una nova campanya de recollida d'aliments per als més necessitats



TORTOSA (Baix Ebre).- El divendres i dissabte, 30 i 31 de maig, s'ha organitzat una nova campanya de recollida d'aliments. Creu Roja, Càritas Interparroquial, la Reial Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta i l'associació de voluntaris de l'Obra Social de la Caixa, amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, han convocat aquesta nova cita solidària amb l'objectiu de superar els més de 40.000 quilos d'aliments recollits en l'última edició. Els organitzadors han fet una crida a la ciutadania perquè col·labori donant aliments però també fent-se voluntaris, participant durant unes hores en la recollida d'aliments als supermercats adherits.

En la presentació de la campanya, l'alcalde, Ferran Bel, ha demanat la col·laboració de la ciutadania i ha recordat que és Creu Roja i Càritas qui s'encarrega posteriorment de repartir aliments a les persones que realment ho necessiten. El president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, ha insistit en la importància d'aquesta convocatòria, en la mesura que permetrà garantir existències fins a l'arribada de material del Banc d'Aliments, prevista al juliol vinent. De la seua banda, el representant de Càritas, Francesc Vallespí, ha dit que entre els productes més necessaris hi ha la llet i galetes. Aquells que vulguin inscriure's com a voluntaris poden trucar al telèfon 977 444 444 o enviant un correu electrònic a acepria@cruzroja.es.

Via Canal 21 Ebre

5 comentaris:

  1. Estic molt orgullós de que iniciatives com aquesta tirin endavant. Enhorabona a Càritas, a Creu Roja, a tots els voluntaris, a totes les forces polítiques, a l'Ajuntament i a tots els ciutadans que donaran aquest fi de setmana. La societat civil és capaç de coses coma aquestes i més.

    ResponElimina
  2. Gutijaume, jo utilitzaria el teu orgull per intentar fer alguna cosa per canviar les politiques del govern del teu partit que ens han dut a haver de fer recollides d'aliments...
    Viviem en un estat del benestar i de serveis socials, ara tornem a dependre de la caritat de la societat civil com al segle XIX, no se, a mi no em fa sentir orgullós la situació.

    ResponElimina
  3. Alguns tenim mala memòria Josep Maria. Qui ha fet perillar l’Estat del Benestar i les polítiques socials ha sigut el socialisme. Ho va fer Felipe González y ho va repetir Zapatero.

    -Els defensors dels treballadors van enviar a l’atur a més de cinc milions de persones, fins arribar a una taxa d’atur propera al 23%. L’atur juvenil es va situar al voltant del 49% mentre que les dones en atur van arribar al 23’32% (feminisme en estat pur).

    - El dèficit públic espanyol va arribar al 10,6% (la xifra més alta d’Europa).

    - El deute extern va acabar sent del 165,5% i el deute públic va rondar el 70%, per no parlar del deute de l’Administració Pública que era del 52%.

    - La taxa de creixement del PIB espanyol era del – 0,2 %.

    - I la prima de risc va arribar als 638 punts.

    - Durant 2010, la Seguretat Social va entrar en un dèficit estructural de més de 7.000 milions (amb el que s’ingressava no es podien pagar les pensions)

    Podria continuar preguntant-te qui va congelar les pensions, o qui va reduir el sou als funcionaris, però ho deixaré aquí. Crec que amb això ja se t’haurà refrescat prou la memòria.

    Després de molts esforços, la prima de risc es troba sobre els 147 punts (això vol dir que ens hem estalviat uns 15.000 milions en interessos); el deute extern s’ha reduït a xifres d’abans de la crisis; el deute de l’administració s’ha reduït gràcies als milions avançats per al pagament de proveïdors, la inversió directa d’empreses estrangeres ha pujat en 50.000 milions, a partir de 2015 serem el país d’Europa que més creixerà segons l’EUROSTAT i el FMI (un 2,1%), tot i que actualment ja creix el PIB. I podríem continuar...

    ResponElimina
  4. Tot gràcies al Montoro y al Rajoy, si. La seua "iniciativa" ha sigut clau ..... de la creu de Crist, ja.
    Pos segueixo... "no hi ha pitjor cego que el que no vol veure", "la paja en el ojo ajeno i la biga en el propi". "De aquellos vientos estas tempestades", "si, no, esta guerra la gano yo (Irak)" etc.
    Aviam, copiar i pegar l'argumentari del PP no et fa politoleg, et fa fanàtic, i clar en un mon que et gira la cara (Catalunya) pos si que tens algo de màrtir, com San Sebastià, tu i les teves fletxes.
    Be, l'únic que em queda clar, després de patir-la és que vist lo vist, i patit lo patit, la crisi no es responsabilitat de cap partit polític. Ho és la gestió política dels imposts que prou malament la maneguen els que arriben al poder i es troben que "si que poden" fer-ho ben malament.
    I incloc a tots els partits que han malgovernat, que fins ara son tots els que han arribat al poder. I aquí ja no cal esmentar a ningú els coneixeu a tots.
    O sigue que "menos lobos" y "mas tajo" que és a l'únic que podem aspirar los treballadors que no ens embrutem les mans, no ens aprofitem, com tants polítics han fet, fan, i faran.
    I feu-vos ho mirar per a no tenir que organitzar campanyes que no ha de caldre que es facin perquè tothom te una subsistència digna, no uns patrimonis indignes!

    ResponElimina
  5. Gutijaume, és el capitalisme estúpid!!! (És una forma de parlar) El que vull dir és que no busquem més les culpes a la superfície del mar perquè el problema està al fons del mar i allí, ni PP ni PSOE ni CiU ni un llarg etcètera de partits hi volen baixar, tu tampoc Gutijaume. Per tant, estaria bé de deixar de parlar de les onades que vosaltres us encarregueu dia a dia de mantindre.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta