1 d’agost del 2014

Andreu Martí justifica la sortida d’Efial de La Cala Gestió per motius econòmics


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha volgut explicar aquest divendres els motius econòmics que han portat l’Ajuntament a prescindir dels serveis de l’empresa Efial, la consultora que estava realitzant l’assistència tècnica en matèria econòmica a l’entitat municipal La Cala Gestió. Segons Martí, fa mesos que l’Ajuntament havia analitzat i meditat quina era la millor solució, tot fent un primer pas per passar a gestionar La Cala Gestió amb recursos propis del consistori. A més, l’alcalde ha insistit que la mesura també suposarà un important estalvi econòmic per a l’Ajuntament.

El consell d’administració de La Cala Gestió va ratificar dijous el trencament del contracte amb Efial, l’empresa que s’ha vist implicada en el cas de presumpta corrupció a l’Ajuntament de Torredembarra. En el cas de La Cala Gestió, un particular també va denunciar el 2013 les possibles incompatibilitats del gerent de la consultora. Un càrrec d’assessor que, segons el consistori, ocupava per aquesta contractació externa, i no com a funcionari municipal. Aquest divendres, l’alcalde ha explicat que al maig, abans que esclatés el cas de Torredembarra, ja van reunir el consell per assumir el control de La Cala Gestió amb recursos propis.

Martí també ha detallat que aquesta era la única vinculació d’Efial amb l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, amb un contracte de serveis globals. Això sí, ha afegit que es van adjudicar altres contractes per projectes més petits, justificats i amb el coneixement de tots els membres del consell d’administració de La Cala Gestió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta