22 d’octubre del 2009

Els Reguers i Alfara de Carles reforcen les seues fires dedicades al rovelló


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i l'alcaldessa pedània dels Reguers, Esther Vidal, van presentar ahir el programa de la III Fira del Rovelló, que tindrà lloc els dies 31 d'octubre i 1 de novembre. La tercera edició de la fira dels Reguers arriba carregada de novetats, amb un 25% més d'expositors, ja que n'hi haurà més de 40, i amb la celebració d'unes jornades gastronòmiques. De fet, enguany l'associació de restauradors Plat i Got s'ha implicat a fons en la fira, i ha organitzat unes jornades gastronòmiques dedicades a la cuina del rovelló. Així, un total de 13 restaurants dels Reguers i de la resta del municipi de Tortosa oferiran, entre els dies 29 d'octubre i 8 de novembre, diferents menús dedicats al món del bolet. De fet, els actes previs començaran dissabte al mercat de Tortosa, a partir de les onze del matí, amb la presentació de les I Jornades Gastronòmiques del Rovelló.

A banda, l'Ajuntament d'Alfara de Carles també està preparant la III Diada del Rovelló, que tindrà lloc diumenge, 25 d'octubre. Enguany, la diada es reforçarà amb unes jornades gastronòmiques de la cuina del rovelló als restaurants i cases rurals del poble, que duraran fins a l'1 de novembre.

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 22-10-2009 Pàgina 10

Foto: Ajuntament de Tortosa

3 comentaris:

  1. Ja fa dos anys que hi vaig , i la trobo una iniciativa molt simpàtica, encara que hi va haver algun venedor que va voler donar-me gat per llebre...

    ResponElimina
  2. Mc Calan,

    Si aquest any hi torna, es pot passar per l'estand de l'Associació de Veïns i el convidarem a coc i tallat. ( També a tothom que vulgui visitar-nos ).

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Pedani.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta