22 d’octubre del 2009

La família del cinquè bomber mort a Horta de Sant Joan també portarà el cas al jutjat


La família de Pau Costa, el cinquè bomber mort a causa de l'incendi del juliol a Horta de Sant Joan, també ha decidit personar-se com a acusació particular en el cas que investiga el jutjat de Gandesa. Al setembre, les altres quatre famílies van decidir unir-se i presentar-se com a acusació particular, ja que les explicacions donades per la conselleria d'Interior no els van convèncer. Segons va publicar ahir el diari Segre, ara l'advocat de la família del cinquè bomber mort s'ha posat en contacte amb els representants legals de les altres quatre famílies. Els familiars de Costa sospiten que Interior hauria pogut fer més per salvar les víctimes tenint en compte les previsions meteorològiques de forts vents.

A diferència dels altres quatre bombers dels GRAF de Lleida, que van morir atrapats per una bola de foc, Costa va morir tres dies després a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, ja que no va poder superar la gravetat de les cremades. La família de Josep Pallàs, l'únic bomber que va sobreviure a la bola de foc i que encara continua ingressat a la Vall d'Hebron, també està en contacte amb l'advocat per decidir si es personen en la causa, quan el jutge aixequi el secret de sumari.

Publicat a ElPunt.cat i a

El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 22-10-2009 Pàgina 10

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta