20 de desembre del 2015

Democràcia i Llibertat i Esquerra, primers i segons a Móra d'Ebre i Gandesa



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- Democràcia i Llibertat s'ha imposat en dues de les quatre capitals de comarca de les Terres de l'Ebre, a Móra d'Ebre i Gandesa. En aquests dos municipis, CiU va guanyar per majoria absoluta a les darreres eleccions municipals. En el cas de Móra d'Ebre, DL ha obtingut 612 vots, mentre que Esquerra ha estat segona força amb 520 vots. En Comú Podem ha estat la tercera força a Móra d'Ebre, amb 429 vots, mentre que el PSC ha obtingut 419 vots. Ciutadans ha tingut 234 vots; el PP, 230 vots, i Unió, només 63 vots.

En el cas de Gandesa, Democràcia i Llibertat també ha estat la força més votada, amb 404 suports. Esquerra -que tenia l'exalcalde Miquel Aubà com a candidat ebrenc al Senat- ha estat segona, amb 339 vots, mentre que En Comú Podem ha estat tercera, amb 155 vots. El PP és ara la quarta força, amb 154 vots, mentre que el PSC ha estat la cinquena amb 136 vots. Ciutadans ha tingut 116 vots, i Unió, 38 vots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta