14 d’agost del 2014

El docent balear Jaume Sastre participarà a la Marxa de Torxes per la Independència de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- La Comissió 11 de Setembre a les Terres de l’Ebre ha convidat el docent balear Jaume Sastre a participar en la Marxa de Torxes per la Independència que es farà el proper 10 de setembre a Tortosa. Sastre, que ha estat un dels impulsors de l’Assemblea de Docents de les Illes Balears, va protagonitzar una vaga de fam durant 40 dies per pressionar el president del govern balear, José Ramón Bauzá, a negociar amb la comunitat educativa l’aplicació del decret de bilingüisme, i en defensa d’una educació digna i en català.

La Comissió 11 de Setembre està formada pel Casal Pouplar Panxampla, Arran Terres de l’Ebre i del Sénia, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, el casal Aixumara, l’associació Camí de Sirga de Tivenys, l’associació Soldevila de Campredó i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans. Serà la setena edició de la Marxa de Torxes a les Terres de l’Ebre, i portarà per lema ‘Ara és l’hora de decidir-ho tot!’. L’acte també comptarà amb la col·laboració del grup Riu en So, que hi oferirà una actuació musical amb le seues cançons compromeses amb el territori. La Marxa de Torxes començarà a les 20.30 hores des del castell de la Suda, i després recorrerà els carrers del nucli antic i del centre de Tortosa fins a la plaça on es llegiran els parlaments. L’encarregada de llegir el manifest serà Antònia Ripoll, professora de l’Escola d’Art d’Amposta. L’any passat, més d’un miler de persones van recórrer Tortosa amb torxes i estelades, “per la llibertat dels Països Catalans i per la justícia social”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta