19 de setembre del 2014

Cinc detinguts per robatoris amb força en dos blocs nous i deshabitats a Amposta


AMPOSTA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc homes com a presumptes responsables del robatori amb força de dos blocs de pisos de nova construcció, encara deshabitats, a Amposta, els passats dies 2 i 12 de setembre. En el primer cas, que va tenir lloc cap a les tres de la matinada, els autors van fugir corrents quan van arribar al lloc dels fets agents de la policia local d'Amposta. Posteriorment, van localitzar una furgoneta carregada amb finestres d'alumini i d'altres preparades al portal: divuit en total. Els Mossos van detenir el passat dia 8 de setembre dos homes de 35 i 37 anys veïns de Vinaròs. Tot i això, la continuació segueix oberta i no descarten detenir altres persones que hi haurien participat.

Un robatori de característiques similars va tenir lloc el passat dia 12. Els Mossos van detenir com a presumptes autors tres homes, entre els 32 i els 46 anys, veïns d'Amposta i Sant Carles de la Ràpita. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de quatre, després de ser informats que diverses persones havien accedit a un bloc deshabitat. Al lloc dels fets, els agents van comprovar que la porta d'accés estava forçada i van localitzar els tres individus amagats en un dels pisos. Se'ls va intervenir eines de tall amb les quals haurien sostret cablejat elèctric, comptadors d'aigua i làmpades, que tenien preparats per emportar-se. Els detinguts per tots dos casos van quedar en llibertat després de declarar en seu policial però estan obligats a comparèixer davant l'autoritat judicial quan siguin requerits.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta