19 de setembre del 2014

La Terra Alta inicia les VI Jornades Gastronòmiques del Corder amb la participació de 21 restaurants



PRAT DE COMTE (Terra Alta).- El Centre d'Informació del Parc Natural dels Ports, a Prat de Comte, ha estat l'escenari, aquest dijous al vespre, de l'acte inaugural de les VI Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, que s’allargaran fins al 26 d’octubre. En les jornades hi participaran 21 restaurants dels 12 pobles de la comarca, que oferiran menús gastronòmics a base de corder, vi de la DO Terra Alta, oli també de la DOP Terra Alta i dolços típics de la comarca. També hi participen establiments d’allotjament que oferiran descomptes del 10% en el preu de les estades dels clients que acreditin haver consumit un menú del corder, mentre que per primera vegada també ho faran vuit carnisseries.

L'acte de presentació de les VI Jornades Gastronòmiques del Corder va reunir una bona representació dels restauradors de la comarca, del sector de l'hostaleria i del turisme rural; així com de les denominacions d'origen del vi de l'oli de la comarca, i de les carnisseries i productors de carn de corder. El president del Consell Comarcal de la Terra Ata, Carles Luz, va destacar d'aquesta sexta edició de les Jornades la consolidació d'aquesta activitat. Luz també va remarcar el fet que enguany s'han implicat en l'organització els pastors i els carnissers terraltins, que produeixen i comercialitzen el corder que es podrà degustar.

La presentació oficial de les Jornades va comptar amb els parlaments de Teresa Lluís i Loreto Meix, autores del llibre 'La Cuina de la Terra Alta', les quals han basat la seua conferència a caracteritzar la cuina tradicional de la Terra Alta i a fer un repàs històric a l'evolució del sector de la restauració de la comarca.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta