19 de setembre del 2014

Sant Jaume d’Enveja inaugura el pavelló poliesportiu, que s'havia retardat uns anys per la crisi



SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, van inaugurar aquest dijous al vespre el nou pavelló poliesportiu del municipi. Les obres van arrencar l’any 2008, però l’inici de la crisi econòmica va reduir els ingressos de l’Ajuntament i va ralentitzar molt els treballs, sense que es poguessin complir els terminis previstos. Finalment, l’obra es va acabar a finals del 2013 i des d’aleshores s’ha treballat en l’equipament de les instal·lacions.

L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja ha afirmat que era un equipament molt reivindicat, però que després dels entrebancs que han hagut de superar per poder-lo finalitzar, avui el municipi compta amb una instal·lació de primer ordre. En la mateixa línia es va pronunciar el secretari general de l’Esport, qui va destacar que Sant Jaume d’Enveja compta ara amb un bon equipament per poder realitzar esport d'una manera digna.

El gimnàs i la sauna, una altra part de la infraestructura, ha quedat sense acabar i l’objectiu de l’Ajuntament és ara obrir un concurs públic perquè una empresa pugui acabar l’obra i s’encarregui de la gestió d’aquests serveis. El nou pavelló poliesportiu de Sant Jaume d’Enveja dóna servei a esportistes de bàsquet, futbol sala o gimnàstica rítmica. També es vol realitzar les activitats esportives extraescolars de l’AMPA, i també fomentar les activitats per a la gent gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta