19 de setembre del 2014

L'empresa valenciana Supermercats Vidal crearà entre 25 i 30 llocs de treball a Amposta



AMPOSTA (Montsià).- A finals del proper mes d’octubre, l’empresa valenciana Supermercats Vidal obrirà un nou establiment a Amposta. Es tracta del primer supermercat que l’empresa obre a Catalunya. Concretament, el supermercat s’ubicarà en un local de 1.200 metres quadrats dins del nucli urbà, a la zona de la plaça Adolf Ventas on fins fa poc temps hi operava un altre supermercat que es va traslladar a extraradi. L’empresa calcula que crearà entre 25 i 30 llocs de treball a la ciutat i ja ha avançat que prioritza la contractació de veïns del municipi.

El director general de Supermercats Vidal, Miquel Àngel Alcaraz, ha destacat aquest divendres que el supermercat oferirà tot tipus d’alimentació, però també parament per a la llar, ferreteria i papereria. Una àmplia oferta que, segons Alcaraz, els permet tenir preus competitius.

Per la seua part, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha afirmat que l’espai lliure que hi havia a la plaça Adolf Ventas havia deixat un nínxol de mercat per a qualsevol operador que volgués fer la inversió. Així mateix, Ferré ha destacat que hi havia una demanda dels veïns i comerciants de la zona perquè es pogués ocupar un local amb una oferta semblant. En aquest sentit, Ferré ha explicat que des de la regidoria de Comerç es va fer una tasca “molt proactiva per intentar atreure inversors cap a aquest espai de la ciutat”.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta