19 de setembre del 2014

El Consell Comarcal del Baix Ebre aprova sense el PP la moció de suport a la convocatòria del 9N



TORTOSA (Baix Ebre).- El Consell Comarcal del Baix Ebre ha estat la primera institució del territori en aprovar la moció de suport del món local a la convocatòria de consulta del 9 de novembre sobre el futur polític de Catalunya. Fins i tot, abans de l'aprovació de la Llei de Consultes per part del Parlament, i abans que el president de la Generalitat, Artur Mas, haja signat el decret de convocatòria de la consulta del 9N. La proposta ha estat aprovada pels grups de CiU, ERC i el PSC, mentre que el PP -al govern comarcal amb CiU- ha sortit de la sala de plens en el moment de la votació. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha afirmat que han aprovat la moció perquè allò que volen es poder votar el proper 9 de novembre.

D'altra banda, el ple Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat aquest divendres la resolució de les al·legacions i l’aprovació definitiva de la constitució i els Estatuts del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre, el COPATE. El president del Consell Comarcal, Lluís Soler, ha volgut remarcar que, tot i que alguns sectors vulguin posar obstacles, en clara referència a les crítiques dels republicans, el COPATE tira endavant. Segons Soler, es tracta d’una eina “necessària” per a la gestió integral dels serveis ambientals de les Terres de l’Ebre, que comportarà la reducció d’estructures administratives. Així mateix, i davant la posada en dubte de la legalitat d’alguns aspectes dels estatuts del Consorci, Soler ha remarcat que un nou informe de la direcció general d’Administració Local conclou que el COPATE compleix amb la legalitat.

Via Canal 21 Ebre
Imatge Consell Comarcal del Baix Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta