23 de setembre del 2014

El campus de la URV organitza la II Piraguada per l'Ebre, entre Xerta i Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- El servei d’esports del Campus Terres de l’Ebre de la URV ha organitzat la segona piraguada pel riu Ebre per al proper diumenge 5 d’octubre. L’objectiu d’aquesta diada lúdica i esportiva és promoure i reforçar l’esport a la universitat, fomentar lligams entre els alumnes dels diferents campus, i al mateix temps donar a conèixer l’entorn natural i l’impactant paisatge fluvial de l’Ebre des de dins als estudiants que no són del territori. La segona piraguada es farà entre Xerta i Tortosa.

Les acreditacions es faran a partir de les 9 del matí al Campus de les Terres de l’Ebre i la sortida amb autobusos cap a Xerta serà a les 9.30 hores, des del pavelló firal de Tortosa, situat just al costat del campus. La baixada pel riu des de l’embarcador fluvial de Xerta començarà a les 10.30 hores, un cop tots els participants tinguin assignada la seua piragua i hi ha prevista una parada d’avituallament a l’illa d’Audí. L’arribada una altra vegada al pavelló firal de Tortosa serà cap a les 13.30 i els participants podran fer servir les dutxes de l’equipament.

L’activitat, tot i que va adreçada principalment per als estudiants i personal docent i administratiu de la URV, està oberta a tothom i les inscripcions es poden fer fins al proper dijous 2 d’octubre a la web del campus: www.urv.cat/campus_terres_ebre/ L’any passat més de vuitanta persones van participar en la primera piraguada. S’hi van inscriure 52 piragües i el 50% dels participants van ser alumnes i professors de la resta de campus de la URV.

Imatge URV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta