24 de setembre del 2014

Tortosa enllesteix la rehabilitació de les antigues indústries Fabra per ubicar-hi la seu de l'empresa d'aigües



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha iniciat la rehabilitació de les antigues dependències d'indústries Fabra, amb l'objectiu d'establir-hi la nova seu de l'empresa mixta Aigües de Tortosa, que en els propers mesos traslladarà les seues oficines en aquest edifici, contigu a les instal·lacions del Viver d'Empreses de Tortosa. La nova seu d'Aigües de Tortosa disposarà d'una superfície d'uns 600 metres quadrats. L'obra s'ha adjudicat per 409.284 euros a l'empresa Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada, SA. L'empresa urbanística municipal GUMTSA gestiona l'execució del projecte. El termini d'execució és de 6 mesos. Aquest matí han presentat el nou projecte l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el conseller delegat d'Aigües de Tortosa, Manuel Ayza, i la tinent d'alcalde de Serveis al Territori, Meritxell Roigé.

L'equipament objecte dels treballs de rehabilitació té un grau de conservació general exterior bo, però amb una necessitat d'intervenció integral de l'interior, amb redistribució d'espais, així com l'arranjament exterior, tot mantenint l'aspecte original de l'edifici, de factura racionalista i datat el 1957.

Ferran Bel ha afegit que des de les noves dependències es prestarà una millor atenció al ciutadà i ha avançat que l'equipament inclourà un laboratori que donarà servei a Tortosa i a altres municipis. L'alcalde ha explicat que aquesta actuació s'emmarca dins "la política iniciada per aquest govern municipal dirigida a dignificar totes les seus que presten servei als ciutadans i, a la vegada, anar eliminant els locals de lloguer mitjançant el procediment de capitalitzar l'import d'aquests lloguers i fent una inversió que permet incrementar el patrimoni municipal". La rehabilitació d'aquest edifici es finança -aproximadament a parts iguals- via aportació directa del soci privat, i de l'empresa Aigües de Tortosa mitjançant la capitalització del lloguer, un mecanisme semblant al que es va fer servir en les rehabilitacions del magatzem logístic municipal o la comissaria de la Policia Local.

Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. Fan falta més fotos de politics amb cascs, trobo que sempre queden bé :)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta