24 de setembre del 2014

Les campanyes fan créixer el turisme estranger a Tortosa fins al 35% durant l'agost



TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor de Turisme de Tortosa, Alfredo Ferré, ha fet una lectura molt positiva de les primeres dades disponibles sobre la darrera temporada turística a la capital del Baix Ebre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha assenyalat que encara falta per tancar el mes de setembre, però ha dit que durant l’estiu han pogut constatar un augment del 60% en el nombre de consultes a les diverses oficines d’informació turística que gestiona l’Ajuntament, al Centre d’Interpretació del Renaixement, als Jardins del Príncep i al Museu de Tortosa. Però a més a més, el regidor ha remarcat que l’increment del turisme també ha estat qualitatiu, ja que el 35% dels turistes que ha rebut Tortosa durant l’agost han estat de fora de l’Estat espanyol, quan fins ara el percentatge de turisme estranger se situava al voltant del 20%.

En aquesta línia, Ferré ha explicat que les campanyes al sud de França han servit per fidelitzar el turisme francès, tot i que Tortosa també ha començat a captar el turisme holandès, molt interessat en la natura i en la cultura. El regidor també ha fet una valoració molt positiva de l’arribada d’un grup força nombrós de turistes russos durant la darrera Festa del Renaixement. De cara a l’any que ve, Turisme de Tortosa treballarà amb més temps per atraure més turisme procedent de Rússia, molt desitjat pel seu alt poder adquisitiu.

En la mateixa entrevista, Ferré ha repassat les diverses actuacions en què participa l’Ajuntament per potenciar el turisme gastronòmic, com la primera edició de la ruta Tortosa de Tapes, que tindrà lloc del 25 de setembre al 12 d’octubre. El regidor també ha comentat la rehabilitació del Portal del Romeu i ha confirmat que la següent acció en col·laboració amb l’Escola d’Art de la Diputació serà la restauració del manantial de l’Esperança, a l’antic balneari de Porcar, per fer-lo visitable al costat del tram de muralla de Remolins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta