24 de setembre del 2014

Sant Jaume d’Enveja celebra la sega de l'arròs amb les IV Jornades Somriu



SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- La regidora de Promoció Econòmica, Comunicació i Sosteniblitat de Sant Jaume d’Enveja, Bibiana Porres, ha detallat aquest dimecres el programa de la quarta edició de les Jornades Somriu, que tindran lloc aquest cap de setmana. Segons Porres, els actes més destacats seran la primera Regata de Promoció de Rem Olímpic, que es farà dissabte, i la Festa de la Sega que tindrà lloc diumenge al matí. A més, també hi haurà altres activitats per a tots els públics, com ara la instal·lació d’una granja amb jocs de fusta i animals, o la mostra d’aus de raça.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Porres ha recordat que les Jornades Somriu es van organitzar per commemorar la inauguració del pont Lo Passador, entre Sant Jaume d’Enveja i Deltebre. Així, la regidora ha assenyalat que ara serveixen per tancar la temporada d’estiu en aquesta població del Montsià, ja que les jornades Somriu coincideixen amb la sega de l’arròs, que també és un atractiu turístic.

Enguany, l’encarregat d’inaugurar les Jornades Somriu serà el president de la Federació d’Hosteleria i Turisme de les Terres de l’Ebre, Lluís Garcia. A més, durant les activitats de dissabte està prevista la visita de la Grossa de Cap d’Any, mentre que l’actor Biel Duran visitarà el recinte firal durant la jornada de diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta