15 de juny de 2015

Mà estesa de Carles Luz als partits de l'oposició, en el ple d'investidura de GandesaGANDESA (Terra Alta).- El convergent Carles Luz va ser investit alcalde de Gandesa per segona vegada en el ple de constitució de l’Ajuntament d’aquest passat dissabte. Luz va arribar a l’alcaldia de Gandesa l’any 2011 amb un pacte amb el PP que l’ha permès governar durant els darrers quatre anys. En aquest nou mandat, Luz governarà amb majoria absoluta després d’aconseguir sis regidors en les passades eleccions del 24 de maig. De fet, Luz va ser investit amb els sis regidors de CiU, mentre que els quatre regidors d’Alternativa per Gandesa-Acord Municipal van votar el seu candidat, Miquel Aubà, i el regidor del PP, Carles Pablo Ruiz, també va votar a la seva pròpia formació. Luz va prometre el càrrec per imperatiu legal.

El reelegit alcalde de Gandesa va reconèixer que era un dia “molt feliç” per ell i va reiterar que la base fonamental del seu nou govern seran les persones. També va oferir mà estesa als grups de l’oposició.

En el transcurs del ple d’investidura, el candidat d’Alternativa per Gandesa va prendre la paraula per anunciar que la seva formació estarà a disposició del nou Parlament i el nou president que surti escollit el proper 27 de setembre per proclamar l’Estat català, lliure i sobirà./ Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta