15 de juny del 2015

Piñol comença el segon mandat a Móra d'Ebre amb majoria absoluta i l'aval del PP



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- Joan Piñol va tornar a ser investit alcalde de Móra d’Ebre en el ple de constitució del nou Ajuntament que va tenir lloc dissabte. En les eleccions del 24 de maig, la candidatura de CiU que encapçalava Piñol va revalidar majoria absoluta amb set regidors. Així, Piñol, que va assolir l’alcaldia de Móra d’Ebre l’any 2011, va ser investit amb els vots dels set regidors de CiU i del regidor PP, mentre que la resta de regidors a l’oposició d’ERC i el PSC es van abstenir. Piñol va dir que els resultats mostren que la ciutadania ha reconegut la feina realitzada per CiU en els darrers quatre anys.

La candidata del PSC a Móra d’Ebre, Dolors Gurrera, va explicar que la seva formació farà una oposició “seriosa, responsable i exigent”. Gurrera també va afirmar que si el govern és transparent i compleix amb les seves promeses estarà al seu costat. La candidata d’ERC, Cinta Agné, també va fer una crida al govern a mantenir un diàleg permanent amb l’oposició. De ser així, Agné ha dit que ERC farà una oposició col·laborativa. El candidat del PP, Francesc Launes, va explicar que havien decidit votar a favor de la investidura de Piñol perquè la de CiU ha estat la candidatura més votada per la població./ Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta