21 d’octubre de 2015

Francesc Gas (ERC), nou president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre


AMPOSTA (Montsià).- El Consell Comarcal del Montsià va ser aquest dimarts l'escenari de la reunió de la junta general del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE, que va escollir l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, d'ERC, com a nou president de l’organisme, després dels resultats de les passades eleccions municipals i de la nova composició dels consells comarcals de les Terres de l’Ebre. Gas es va comprometre a donar "continuïtat, estabilitat i la projecció necessària" al projecte presidit fins ara per l'alcalde socialista de Sant Jaume d'Enveja, Joan Castor Gonell.

Pel nou president, les prioritats seran "aglutinar els consorcis ambientals del nostre territori per tal de guanyar en eficàcia, prestar un millor servei i reduir costos econòmics, així com gestionar la Reserva de la Biosfera de les Terres de l’Ebre". Gas va voler posar en valor la importància e interrelació que tenen totes i cadascuna de les cinc àrees en que està estructurat el COPATE (salubritat pública, residus, assistència tècnica, entorn natural i territori, i Reserva de la Biosfera). I també va dir que des d'aquestes àrees es treballarà de forma conjunta i transversal, i que seran gestionades per representants d’ERC i del PSC. Gas es va mostrar convençut que "amb planificació, esforç i treball, i amb l’equip tècnic que disposem, podem arribar a ser un exemple de gestió ambiental integral que avui encara no es dóna en cap altre lloc de Catalunya". / Imatge ERC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta