21 d’octubre del 2015

L'Agrupació Centre Comercial Tortosa recupera la desfilada de moda a la plaça de l’Ajuntament



TORTOSA (Baix Ebre).- Torna la desfilada de moda a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa. L’Agrupació Centre Comercial Tortosa amb la col·laboració de 14 establiments ha organitzat per aquest dissabte 24 d’octubre i a partir de les 20:30 hores una desfilada de moda de la temporada tardor-hivern. Tortosa va organitzar durant molts anys una gran desfilada en aquest punt de la ciutat. Ara, després de 15 anys la desfilada és recupera en un format més senzill i pràctic amb la voluntat de donar a conèixer les darreres tendències en moda però també dinamitzar el comerç i la ciutat.

La passarel·la tindrà 20 metres de llargada, comptarà amb la participació de 20 models del Centre d’Estudis de la Imatge i també d’alguns xiquets que mostraran la roba per als més petits. Per l’ocasió s’habilitaran unes 400 cadires, 200 de les quals es reservaran pels clients de les botigues que participen en la desfilada, cada una de les quals mostrarà entre 6 i 8 looks de temporada. El regidor de Promoció Econòmica, Emili Lehmann, ha remarcat la voluntat de promocionar el comerç de la ciutat amb aquesta iniciativa.

Els establiment que participen en la desfilada són: Adam Esport, Bayerri Home, Crios, Fucsia, Intimité, Jovent Sabates i Complements, l’Agulla, Maria Arnero, Móra Botigues de Moda, Outlet One, Spyll, The Whippet, Benetton, i Vero & Jack. També es comptarà amb la col·laboració de la perruqueria Ginata i Favà mentre que les perfumeries Aroma, Prieto i Júlia perfums s’encarregaran del maquillatge. La decoració anirà a càrrec de Tost floristes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta