30 de novembre del 2006

Lluís Martín, al llibre 'L'altre Nadal'

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament, Lluís Martín, és un dels 14 autors ebrencs que han participat en el llibre de relats L'altre Nadal, que avui presenta l'editorial Aeditors en un acte públic a la nova biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Personalment, celebro la tornada de Lluís Martín a la literatura des del punt de vista editorial. De fet, vaig conèixer Lluís Martín durant la presentació del recull de poemes L'orgull de ser pocs, quan jo encara era un estudiant de secundària que volia ser escriptor i no sabia res de periodisme ni de marfantes. Al marge del republicà, la resta d'autors que han col·laborat a L'altre Nadal són Emigdi Subirats, Vicent Pellicer, Jesús M. Tibau, Rafel Duran, Tomàs Camacho, Vicent Sanz, Josepa Vilurbina, Francesca Aliern, Albert Guiu, R. Àngel Garcia Pech, Mireia Giné, Judith Ortiz i Regina Bladé. La presentació del llibre començarà a dos quarts de vuit del vespre. El recull de contes també es presentarà a la biblioteca d'Amposta, el 21 de desembre, juntament amb el llibre Postres de músic, de Jesús M. Tibau.

15 comentaris:

  1. Felicitats a la iniciativa d'Aeditors. Vaig llegir la notícia fa dies a la premsa, i m'alegra saber que encara hi ha algú interessat a fer renèixer una activitat que sembla que està en perill d'extinció. Felicitats, sincerament, i molt bona sort en el projecte!!

    ResponElimina
  2. Sort es el que necessita aquest senyor..Mira!! fins i tot jo li dessitjo!!Apa!

    ResponElimina
  3. mandonguilla forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Enveja, molta enveja és el que hi ha. Martin Santos és el millor orador de l'Ajuntament i a més escriu de puta mare. L'unic que no té són cognoms il·lustres de Tortosa com altres polítiquets i per això la gent covarda i mediocre es posa amb ell i no amb altres que han traicionat,venut o han deixat la ruïna a la ciutat.Per què no s'insulta a Fabreta, a Beguer,a Franquet?Que ho han fet tot molt bé?...Tortosa mai canviaràs.
    De sort no cal que li desitge ningú perquè en lo intel·ligent que és la té assegurada . Si no temps al temps.
    Lluís,la meva sincera felicitació des de la cadira de boba.

    ResponElimina
  5. No sé si és inteligent o no però que és un bon orador això si que n'estic d'acord. Ha fet coses interessants a l'ajuntament (l'àliga, lo festival de teatre, defensa del riu, etc), i lo que no entenc és perquè no té més protagonisme dins d'ERC a nivell de Terres de l'Ebre? Potser perquè és tortosí?

    ResponElimina
  6. Hom a mi no m fa masa pro krec ke los 2 d'erc o an fet be. i lo peiro tamb krec ke no lo volen a amposta.

    ResponElimina
  7. Possiblement perque es tortosí i no es servil als que manen. La llàstima és que als partits desaprofiten els bons polítics que tenen només per no ser de la corda.Tot i així no crec que siguin tant rucs a ERC per prescindir d'un dels millors que tenen per no dir el millor. Espero que ens donen alguna sorpresa.

    ResponElimina
  8. Ningú ha discutit mai que aquest individu sap parlar, de la mateixa manera que ningú ha discutit mai que no sap fer el que diu, aquí està el motiu pel qual el foten a caldo.

    Por la boca muere el pez, en aquest cas siluro i gros.

    ResponElimina
  9. Dons jo no veig que sigui cap bon orador..Ho sento. Crec que utilitza una retórica enquilosada i massa barroca...Avui en dia aquesta modalitat ja no es porta...Precisament es per aixó que saps quam comença , pero mai saps quan acaba..En definitiva; que per anar de Tortosa a Amposta , no cal passar per Lleida...

    ResponElimina
  10. Em fan bastanta pena tots aquests comentaris que l'unic que saben fer es posar-se amb el físic de Martin Santos igual que els crios de pati de col·legi quan tenen enveja del primer de la classe. Demostren el nivell dels que ho escruen, perquè no crec que es cole aquí ningú de la ESO o primaria, no creieu?

    ResponElimina
  11. Sr. mc calan crec que vosté està massa acostumat a escriure sms i a anar de Tortosa a Amposta sense passar per la rotonda de Vinallop

    ResponElimina
  12. Si yo crec que es una pasada de tio, molt bon politic i orador no es ven per res i casi no cobraba res del ajuntament a mes espero que ricard el coloque de dos o tres o quatre o cinc o sis o set mes no perque no surtiria.
    tortosa 28 de desembre del 2006

    ResponElimina
  13. Es veritat li van posar un sou especial que no cobrava cap regidor. Tots cobraven una miseria i eren molt honrats menos ell.

    ResponElimina
  14. Feu pena, perquè este tio serà com és, però la notícia anava d'un conte que havia escrit i de la bona nova que ha nascut una editorial a les Terres de l'Ebre que vetllarà per la supervivència de la literatura ebrenca. Llàstima, perquè una bona notícia que rebem i la desvieu cap als quilos de més, els sous de més i els no sé què més.
    He llegit els contes, i valen la pena. A més, el llibre té un preu ridícul que tots podem assumir. Compreu el llibre de contes i passeu una bona estona, i pareu ja de criticar polítics quan no toca. PErquè ara no toca!!

    ResponElimina
  15. Criticar als nostres polítics, está inclós en el seu sou...Sino que no s'hi posin..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta