18 de desembre del 2006

El Col·legi de Periodistes ajuda a promocionar els productes de les Terres de l'Ebre

La demarcació del Col·legi de Periodistes de Catalunya a les Terres de l'Ebre ja té a punt el regal amb què cada any vol obsequiar tots els seus col·legiats i col·legiades. En aquesta ocasió, i amb l'objectiu de col·laborar en la promoció dels productes de les nostres comarques, la junta ebrenca del Col·legi de Periodistes va acordar obsequiar els professionals amb el lot que han començat a comercialitzar les diferents cooperatives de les Terres de l'Ebre. Les entitats que comercialitzen el lot, que pretén donar una imatge representativa dels productes del territori, són les cooperatives arrossaires del delta de l'Ebre, Soldebre i l'Agrícola de Batea, conjuntament amb les empreses Carlos Tal, Apícola Brull, Bodegues Lehmann, Conserves Garriga, Xocolates i Cafès Creo, Queso Perfecto, Masip Segura i Dapsa. Així, el lot inclou un paquet d'arròs bomba, un vi reserva, un oli verge extra, mel, punyetes, tomàquets secs, anxoves, xocolata, formatge... Tot i que el lot es presenta per Nadal, l'objectiu de les cooperatives i les empreses és mantenir-lo tot l'any. El preu de venda al públic dels lots és d'entre 46 i 50 euros. Però els periodistes col·legiats poden passar a recollir el seu lot, sense cap cost, a partir d'avui dilluns, a les instal·lacions de la cooperativa Soldebre, en horaris de nou del matí a dos quarts de dues del migdia, i de quatre de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. La cooperativa Soldebre està a la carretera de la raval de Crist, i el termini per anar a buscar els lots finalitza després de la festivitat de Reis. Això sí, per rebre el lot haureu de presentar el carnet de col·legiat o el DNI. A més de la cooperativa Soldebre, també el podeu recollir a la cooperativa Sant Miquel, de Batea, i a les instal·lacions d'Arrossaires del Delta, a Deltebre.

4 comentaris:

  1. A veure si la iniciativa s'encomana, i altres col·lectius, empreses i institucions fan el mateix i es dediquen a promocionar els productes de casa.

    ResponElimina
  2. Ens afegim a la felicitació a aquesta iniciativa que també hem pres des de l'Ajuntament de Tortosa amb l'objectiu de promocionar els productes del nostre territori.

    ResponElimina
  3. Qui signa com Ajuntament de Tortosa? l'edifici? l'alcalde? el regidor/a de noves tecnologies? (exixteix???), l'encarregat dels lots? ....
    Tot i això felicitats!!!

    ResponElimina
  4. ja ja ja ja ja .....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta