22 de desembre del 2006

Els independents de Móra la Nova estrenen web

La coalició Imnova-PSC presentarà avui al vespre, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Móra la Nova, la seua nova pàgina web. D'altra banda, els independents també han presentat una moció al ple d'avui, en què reclamen el pas de l'autovia d'Aragó per la Ribera d'Ebre.

El Punt (22-Desembre-2006)

1 comentari:

  1. Felicitats! Espero que la web sigui una eina d'expressió en un poble on tot: ràdio, tvmasos, butlletí d'informació municipal estan únicament al servei dels interessos del sempre polèmic alcalde de CIU Joan Manel Sabanza.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta