23 de gener del 2007

CiU insta la Generalitat a liderar el debat sobre la continuïtat de l'autovia A-68 per l'Ebre

El diputat i alcalde de l'Ampolla, Francesc Sancho, va aprofitar ahir la presentació de l'oficina parlamentària de CiU a les Terres de l'Ebre per instar la Generalitat a liderar el debat sobre la continuïtat de l'autovia d'Aragó (A-68) pel territori. Sancho va lamentar l'actual «nebulosa de propostes i projectes de futur», i va citar expressament el «desgavell» i la «imatge de divisió» que hi ha a l'Ebre sobre el traçat que hauria de tenir la nova autovia. En aquest punt, Sancho va reclamar que la Delegació del Govern o l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece) convoquin una reunió amb tots els alcaldes i les forces polítiques del territori, amb l'objectiu de dibuixar una proposta conjunta que també tinga el suport de la Generalitat. El diputat de CiU va recordar que la Generalitat valenciana ja està fent els deures, amb pressions al govern estatal per aconseguir que l'A-68 es faci amb un desdoblament de l'N-232 i acabi al port de Vinaròs. «Mentrestant, tots sabem que la Generalitat no està fent res, i que el conseller Joaquim Nadal està dormint a la palla», va dir.

El Punt (23-Gener-2007)

4 comentaris:

  1. 1. Aquesta obra hem sembla que depen de Foment? si o no

    2. Quina es la proposta que fa CiU? Jo no la conec, a veure si es mullen i proposen alguna cosa ja que de moment res de res

    ResponElimina
  2. És inútil reclamar res a ningú si la gent del territori no té clares les dues prioritats evidents des d'una mínima lògica humana pel que fa a desdoblaments:

    -C-12 de Lleida a Alcanar.
    -N-420 (futura A-68) d'Alcanyís a Reus.

    Plantejar una autovia entre Gandesa i l'Eix de l'Ebre quan la resta de coses no són clares va en detriment d'aconseguir els objectius, a banda de ser una proposta molt menys clara.

    I per cert, no diguen més, srs. de Tortosa, que la segona proposta només beneficia dues comarques, aparquen d'una vegada la miopia i l'egoïsme territorial. Per què no pot anar una persona del Perelló o de Benifallet a treballar per exemple a Móra o Gandesa com a nuclis potenciats? (trenquem ja la visió única nord-sud)

    ResponElimina
  3. molt be jo també vull saber la proposta de CIU.

    ResponElimina
  4. CiU, després de molts d'anys sense ocuparse del territori, ara és convertiran en "salvadores de la pàtria" o de la "tripa" que té quasi les mateixes lletres, Oi! Sr. Sancho?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta