15 de març del 2007

El parc eòlic del Coll de l'Alba

Dimarts al matí, la patronat Eoliccat va organitzar una visita per a periodistes al parc eòlic del Coll de l'Alba. Vaig aprofitar per enregistrar unes imatges dels molins i de les vistes en aquest paratge tan emblemàtic de la serra tortosina. Hi he afegit una mica de música, amb dues versions d'una mateixa cançó que segur que la majoria reconeixereu...

3 comentaris:

  1. Seràs catxondo!!!!! `xD hehehe

    ResponElimina
  2. Alego posaran esta música pels altaveus de Prat de Comte quan faigon los bandos.

    ResponElimina
  3. Fa unes 2 setmanes que vaig anar fins al parc corrent!! l'esforç val molt la pena (quan vaig arribar d'alt no savia si havien molins o gegants;)!!) i sinó sempre se pot anar en cotxe!! les vistes són relamnt espectaculars!! Tota la vall del riu i lo delta!! s'hauria d'incentivar més i posar un mirador o algo paregut!! ho recomano molt!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta