15 de març del 2007

Bel promet un programa de xoc amb 10 mesures per a cada barri de Tortosa

Amb el lema preelectoral Fem-ho bé, que juga amb les inicials del candidat Ferran Bel, CiU va presentar ahir la campanya per «copsar a peu de carrer» les demandes dels diferents barris i pobles del municipi de Tortosa. «Volem captar la veritable opinió de la gent, perquè això serà una mostra de la nostra manera de governar, escoltant els veïns i les entitats, amb una relació molt fluida amb els ciutadans», va afirmar Bel. El candidat, que va confirmar que ja té tancada la llista electoral, va afegir que el programa de CiU estarà basat en aquestes aportacions, i va destacar que dilluns ja van tenir una primera reunió amb les associacions veïnals. «Les propostes es traduiran en 10 mesures de xoc a cada barri, que ens comprometem a posar en marxa durant els primers 100 dies del nostre govern», va garantir Bel. En aquesta línia, va explicar que estan analitzant els últims pressuposts municipals per determinar quin és l'increment en la partida d'inversions que poden destinar al manteniment de la via pública i dels edificis municipals. «De fet, una part del pressupost serà participatiu, i l'Ajuntament comptarà amb les associacions de veïns per decidir quines són les actuacions que es prioritzen en cada barri», va dir. Bel també va avançar que, en cas d'assolir l'alcaldia, tots els regidors del seu govern tindran assignat un barri, i que els regidors seran els responsables de coordinar-hi les actuacions municipals. «Això servirà per saber què passa exactament a la ciutat, i per donar solucions a curt termini», va afegir-hi. Segons Bel, el regidor haurà de «passar comptes» amb l'equip de govern i les entitats del barri, de cadascun dels temes pendents.

> El pla estratègic

Ferran Bel va valorar ahir molt positivament la decisió de Joan Sabaté d'impulsar la redacció d'un pla estratègic de ciutat, si aconsegueix ser reelegit com a alcalde de Tortosa. «Benvingut, senyor Sabaté», va ironitzar Bel, que va recordar que CiU fa quatre anys que reclama un pla estratègic. «Sabaté va a remolc, perquè és molt curiós que ara rectifiqui», va argumentar. Bel va afegir-hi que fins ara Sabaté considerava que Tortosa no necessitava un pla estratègic, ja que tenia el pla d'ordenació urbanística municipal (POUM), el pla director de la societat de la informació i altres plans sectorials.

El Punt (15-Març-2007)

18 comentaris:

  1. Una mica utòpic l'eslogan ja que en vint anys van ser incapaços de fer res ben fet, no veig que en vuit anys la seva capacitat de gestió hagi millorat.

    ResponElimina
  2. ferran es veu una persona sincera,
    tortosa ara per ara esta fatal, necessitem aire nou.
    $.A.bate ja ens ha demostrat el que sap fer, entre moltes coses un POUM que es una ....... basura!!!

    ResponElimina
  3. El primer anònim està força descolocat suposo o obeeix als interessos de EE granhermano.

    Ferran Bel no estava a l'ajuntament quan governava ciu. Només porta 4 anys a l'ajuntament (a l'oposició).

    Les propostes de ciu són força assenyades, realistes i busquen sol.lucionar els problemes de la ciutat.

    La ciutadania està cansada de tanta incapacitat de govern, de tanta parauleria socialista i de la construcció de Mausoleos particulars, mentre la ciutat cau a troços.

    ResponElimina
  4. Lo problema es que Sabaté no sap lo que es un pla estrategic. Ara li han degut de fer algun curset de campanya i li han ensenyat que cal tenir un pla estrategic.

    ResponElimina
  5. uiiii, veig molt de nervi a les files convergents.

    ResponElimina
  6. Sabaté no en té ni idea de plans estratègics. Al PSC se li va demanar l'any 2002 que fos una proposta electoral de les municipals del 2003. No ho va creure convenient. Ho havia demanat anteriorment Ciu. Cinc anys després demana fer un pla estratègic? Que ha fet aquests últims cinc anys Sr. SAbaté? Elucubrar? Anar sense cap bruixola? A remolc de les seves pulsions? No el faci ara. Plegui home.

    ResponElimina
  7. 3:09 PM

    TIngues per segur que Sabaté firmarà abans amb Franquet i Lluesma que amb Forés. Els d'ERC teniu una obsessió que una sola classe de matemàtiques desbastella: PSC+Franquet+Lluesma són un front. També Bel+Franquet+Lluesma.

    Els que van per lliure (però són de dretes) tenen la clau de la governabilitat. I ho saben.

    ResponElimina
  8. Que collons... ja n'hi hi ha prou home; des de que vaig descobrir aquest bloc, acostumo a frequentar-lo prou i sovint escric, la major part de vegades amb sentit critic cap a J. Sabate i altres membres del govern.
    Però, cada vegada que sento critiques tant interesades com partidistes, em passa el mateix que quan sento al PP i les seves irracionals critiques cap a Zapatero, que nomes provoca en mi (i molts altres) el rebutx mes absolut i el contrari del que persegueixen.
    Fins fa uns anys, defensaba que a Tortosa, en feia molts, que no s'habia fet cap gran obra important si exeptuan: El Parador,(M.Fraga) i L'hospital, totes dos obres de l'estat i el pont del bimil·lenari de la Generalitat amb partida finalista tambe de l'estat. I, de menor importancia si voleu, la via verda i el passeig de ribera, tambe de l'estat
    On es l'obra de CiU dels seus 20 anys de govern? ....es logic tindre el pavello d'esports que tenim (fins ara) a una ciutat de mes de 35.000 habitants? , la cara els hauria de caure de vergonya que durant aquells 20 anys no fosen capassos d'aconseguir-hu. mentre tant, a Catalunya -inclus a les TT.EE.- no hi ha cap poblacio de mes de 5.000 habitants ( sobre tot si ha estat governada per CiU )que no dispose d'aquest equipament.
    Aixi doncs, us agrade mes o menys, J. Sabate ( del qual no espero res personalment i nomes l'hi he parlat un cop per a criticar-lo)acabara el seu present mandat amb un important pavello i recinte firal,la biblioteca M. Domingo, la solucio al mercat del peix, el projecte ja a punt de la plaça de davant la catedral, el nou vial de Sta. Clara des de l'hospital i la rotonda del
    mateix axi com l'inversio per a la recuperacio del casc antic.
    Tot l'anterior, sense deixa de reconeixer les mancanses, actituts, tarannas negatius i deficits ( amb descentralitzacio per exemple) que tambe els hi ha hagut, i molt, però el balanç, per a mi es positiu.
    Des d'ara, Ja l'hi contesto al que pugue dir que tot aixo que he dit es obra de EE ò que espero una cadira etc....
    que es un curt d'enteniment.

    ResponElimina
  9. Als que encara van amb la cançoneta dels 20 i pico anys de CIU, potser que es modernitzin una mica i es treguin les teranyines de la memòria. I què pesadets sou! No sé a qui votaré a les properes municipals, però el que tinc clar és que les persones que formen l'equip de CIU ja no són les de fa tants anys. Els passats mandats de CIU a Tortosa no van ser molt profitosos, d'acord, però... i això que té a veure amb la gent actual? O és que Sabaté és igual que els que estaven a l'oposició fa 20 anys?

    De veritat, sembleu un disc ratllat.

    ResponElimina
  10. l'anonim de les 4:18 si que està ratllat. Pobret i, diu que no l'apunta ningú JAJAJA. Per favor que vam naixer ahir home!.

    Mira Sabaté l'únic que ha fet en vuit anys de govern, si, ja en son vuit és no res. Ha hipotecat Tortosa en un macropavelló que haurem de pagar tots els tortosins a la honra de l'emperador sabaté.

    Del demés res de res. Una vergonya i una estafa a Tortosa. Per tant, EE granhermano, tranquilitzat i ves-te buscant faena que a l'ajuntament ja te s'acaba el xollo.

    ResponElimina
  11. A tots el de CIU aneu en una prepotencia bestial.No se el que pasara despres de les municipals pero si pasa con al parlament , no patiu que queden 4 anys mes per plantar seves i regalarles a dojo.anin i no sigeu tant superiors que la mare cinta no quedara gens contenta.

    ResponElimina
  12. el nº2 de Fores es un d´UGT diuen que posat per Wifredo Miro per a pactar en Sabaté. Conte en la llista d´ERC!!!

    ResponElimina
  13. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. 9:40 PM

    El què no té la llista d'ERC són noms impresentales, sortits d'alguna missa cumbaià, que quadrarien millor a Unió.

    ResponElimina
  15. Al ignorant (que ignora) de Manel:
    Et repto ara mateix i, amb Gustau Moreno com a testimoni, a lliurar els nostres respectius "curricul·lums" politics i de passada desvetllar la nostra identitat.
    Encara que tots dos (com la majoria) ens amaguem detras de l'anonimat ( en el meu cas amb les sigles del nom i connoms), no tens cap dret a possar en dupte la honestedat dels meus arguments, que com a tals poden estar equivocats, però no escrits al dictat.
    Vas tant a pinyo fixe, que no et dones conte de les critiques implicites i explicites que hi han al meu escrit respecte a J. Sabate, i es tanta la obsessio per E.E. que nomes es pot qualificar de malaltissa i aixo te un nom:
    mania persecutoria.

    ResponElimina
  16. Este EE existeix? què fa a la vida este home, si és que és un home? té algun sentit parlar tant d'ell?
    No sé, només pregunto...

    ResponElimina
  17. Ja hu vaig dir un vegada i ningu em va desmentir: Es tracta d'Eduard Ena i es el cap del gabinet de l'alcaldia de Tortosa, i efectivament que surti tant al rogle, nomes pot ser producte de malaltissa obsessio.

    ResponElimina
  18. pel que sembla és més popular que l'alcalde...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta