17 de juny del 2007

La Sala Metro i Ràdio Joventut se sumen a la celebració del Dia de l'Orgull Gai a l'Ebre

Fins ara, l'associació l'Armari havia organitzat el Dia de l'Orgull Gai a les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de reivindicar la total normalització legal, social i moral del fet homosexual al nostre territori. Enguany, la gent que formem part del Planeta Mos Entenem, al qual he volgut donar suport amb els meus blocs La Marfanta i Ebremedia, estem especialment satisfets perquè la celebració no sorgeix de les pròpies entitats, sinó de la iniciativa empresarial. La Sala Metro d'Amposta i Ràdio Joventut s'han sumat a la celebració, i pel 28 de juny han organitzat l'anomenada Arco Iris Party, que vol contribuir a la commemoració del Dia Internacional per a l'Alliberament Gai i Lesbià en l'àmbit de les Terres de l'Ebre, el Matarranya i el Maestrat. Hi haurà una gran festa, amb regals i espectacle Lovely Boys, amb Míster Astúries, a partir de les deu de la nit. La festa, repetim, serà molt gran i està destinada a persones d'entre 16 i 99 anys, amb independència de la seua orientació sexual. Per tant, a tothom. A més, hi haurà autobusos des d'Amposta a partir de la mitjanit. Per la seua banda, Ràdio Joventut (al 96,3 de l'FM i també per internet) emetrà la festa íntegra en diferit, l'endemà 29 de juny, també a partir de les dotze de la mitjanit.

8 comentaris:

  1. Ja és hora que anem fem camí en aquests temes aquí, a les Terres de l'Ebre.
    Gràcies Armari.
    Gràcies Sala Metro
    Gràcies Radio Joventut

    ResponElimina
  2. Pos jo no anire!!!!.

    Que cada un tingue la orientació sexual que vulgue.

    Crec que sentirse orgullos de ser gay es tan lamentable com sentirse orgullos de ser ros, alt o prim. Nomes pot sentirse orgullos de coses que surten de la naturalesa, gent que la naturalesa no els ha donat la inteligencia suficient.

    El dia del treballador es un cosa digna, pero el dia del marica, es penos.

    Pero pase-ho be, que l'important es paser-se-ho be a la vida.

    ResponElimina
  3. Ja han caigut els comentaris amb despreci... No hi tenim remei...

    ResponElimina
  4. Si no existissin individus con el de les 3:53 no ens caldria reivindicar res ni celebrar cap dia d'orgull.
    Comentaris com els d'aquest personatge m'encoratgen, a mi personalment, a sortir al carrer.
    Si tens fills, anònim de les 3:53, vigila que no t'hagis d'empassar les teves paraules algun dia.

    ResponElimina
  5. A Anònim 5:25
    I afegiria q de tota manera això que diu l'Anònim de les 3:48 de q "Pos jo no anire!!!", amb 3 signes imperatius, pos que no vaigue, q ningu l'obliga

    I a "Nomes pot sentirse orgullos de coses que surten de la naturalesa", pos trobo q per això los gays han de fer coses on dir q se senten orgullosos de ser com son i no se senten uns desgraciats, i q no ho han triat ells o elles, com tampoc ho han triat los q son rossos, alts o prims.

    Suposo q si lo has hagessen dixat triar, molts haguessen agafat lo cami facil de ser heterosexual i aixi no haver de patir discriminacions ni a gent com tu. No crec q ningu trie voler patir

    ResponElimina
  6. me sembla una mica denigrant, les persones homosexuals aspirem a quelcolm més que a poder anar de festa un dia a una discoteca, i estem una mica farts que només se pense en natros per al consum. Només se pensa en natros si podem oferir beneficis econòmics, que la gent vaigue a la Arcoi Iris Party i poca cosa més... per a normalitzar la sexualitat lliure fan falta més accions i menys festes endogàmiques!!

    a més, com a homosexuals sebla que no s'ha entés res de la lluita antipatriarcal i continuem en actituds masclistes, a vore si queda clar:

    HOMOSEXUAL: GENÈRIC
    LESBIANA: DONA HOMOSEXUAL
    GAI: HOME HOMOSEXUAL

    QUEDA CLAR?
    LES LESBIANES NO SÓN GAIS, i la diada del 28 DE JUNY NO ÉS DIADA D'ORGULL, ÉS LA DIADA DE L'ALLIBERAMENT LESBIÀ, GAI, BISEXUAL I TRANSSEXUAL.

    revolta sexual als Països Catalans i a les Terres de l'Ebre. Lo 28 de juny lluitem contra l'homofòbia i el patriarcat i contra la mercantilització!

    SER HOMOSEXUAL NO ÉS CAP NEGOCI!

    www.jagweb.tk www.fagc.org i www.lesbifem.org

    ResponElimina
  7. Jo que soc l'anonim de les 3:53,

    estic totalment d'acord amb gaiet,
    totalment.

    No m'agrada que se face negoci, ni que la gent recolce la homosexualitat només per fer festes i anar de progres.

    Pero sobretot, llibertat!!!

    ResponElimina
  8. escolta anònim, no sé a qui vols enganyar, tu i jo NO ESTEM D'ACORD ABSOLUTAMENT EN RES.

    La teua homofòbia és fastigosa, com tu.

    "Nomes pot sentirse orgullos de coses que surten de la naturalesa, gent que la naturalesa no els ha donat la inteligencia suficient.

    El dia del treballador es un cosa digna, pero el dia del marica, es penos."

    no sé a qui vols confondre...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta