19 de novembre del 2007

Vehicle de la neteja de Tortosa circulant en sentit contrari

Un veí del carrer Arnes, al barri tortosí de Ferreries, ens envia avui aquesta imatge que mostra un vehicle del servei de neteja de l'Ajuntament circulant en sentit contrari. Aquest lector, que també ha obert una incidència al web municipal amb el número de registre 689, explica que la imatge està presa a les onze del matí d'ahir diumenge, i adverteix que el vehicle de la neteja no havia respectat els senyals de trànsit. Crec que ja ho vaig explicar, i és que jo també em vaig trobar amb un cas semblant un diumenge a les 8.30 del matí, quan vaig haver de fer-me a un costat, al carrer Castelló, també a Ferreries, perquè passés un vehicle de la neteja que també anava en direcció contrària. Aquest lector del carrer Arnes, que diu que durant tota la setmana ha de patir el soroll de les obres i els diumenges al matí el soroll de la neteja, es pregunta si aquest tipus de vehicles no estan obligats a complir les normes de trànsit. Evidentment, tots els vehicles estan obligats a respectar el codi de circulació, fins i tot les bicicletes que més d'una vegada ens podem trobar transitant en sentit contrari.

10 comentaris:

  1. A qui se li acut netejar el carrer pel matí vora les nou per les zones escolars??

    Molts de dies els soferts pares que portem els crios al col·legis he d'aguantar la maquineta a 3 km/h des de l'estació fins al Fèmina...el dia que l'enganxes, aquell dia fas tard.

    ResponElimina
  2. ...Es que si ho fesen per la nit, no el veria ningu, i potser es tracta d'aixo. Per cert, abans tambe passaba, que consti.
    Una cosa que algu els podria dir, es que quan vegin un paper al terra, no cal que el vagin espentejan amb la granera durant 20metros fins el vehicle.

    ResponElimina
  3. Hola:
    Soc en Jose que ha obert l'incidencia.Acabo de rebre una trucada desde el número 977597477 a les 13.41 hores. El senyor que m'ha parlat m'ha dit, paraules textuals " els agents municipals ens donen permís per no respectar les senyals per el tema del rendiment", tambe cal dir que l'atencio ha estat del tot correcte.
    Seria interesant que el regidor de movilitat ens contestes aquest dubtes.

    ResponElimina
  4. Tambe seria interesant que no divulguesis el numero de telefon de ningu que no t'autoritze.
    Crec que es delicte.

    ResponElimina
  5. No és la única infracció que fan aquests vehicles, ja que també he vist que netegen els vehicles a la mateixa via pública, per exemple a la porta del col.legi de les Teresianes o a la porta de les piscines. Em pregunto si esta prohibit per tots o ells son una excepció. S´hauria de donar exemple.

    ResponElimina
  6. Seguint amb la limpiesa a les teresianes. quan ho fan ens treuen la presio de l'aigua a casa, encara que paguem l'aigua a preu d'or, aixo tambe es un problema

    ResponElimina
  7. val a dir que com a tot vehicle ha de respectar les normes de trànsit quan circula per la via pública. El fet que la policia municipal els hi doni permis no val, doncs els policies haurien d'estar regulant el fet, i en quant a les denuncies , tot ciutadà pot denunciar a nivell personal qualsevol infracció de trànsit, i resseguir l'expedient.

    ResponElimina
  8. Pel carrer Vergés Pauli també l'he vist circular contra direcció.

    I són molts els diumenges a les 7:00 AM del matí que es netegen els carrers del Temple amb la bufadora, realment una tocada de collons.

    A més aquest Diumenge vaig viure un episodi surrealiste. Pujava per la pujada a la residència i duia davant una camioneta, que havia recollit fulles del parc, o qualsevol altra zona verda, tant i fa. Però les duia sense protecció a més d'omplir-me i deixar-me ple de fulles les va escampar per tot lloc on va pasar. Però aixó no és el mes fort.

    Sino que abans d'arribar al dos carrils de la famosa rotonda. Un cotxe ens va adelantar a tots dos per linia discontinua, desconeixo la visibilitat que tenia però la meva era nul·la. Mira si era nul·la que al arribar al dos carrils la camioneta va cambiar de carril al de la seva dreta, aleshores jo vaig decidir adelantar-lo al mateix moment, sense invair el carril contrari ja que estavem a la zona de dos carrils. I mira quina sorpresa (bé un susto que hem vaig cagar) que em trobo davant de mi un camió grua, dels que fan la recollida municipal fent un adelantament en linia continua i invaint el meu carril.

    Trobo que els serveis municipals, o empreses subcontractades tindrien que mirar-se bé aquestes coses que fan, per allò de fer ciutat més que res. O portser des de l'Ajuntament els haurien de dir alguna cosa...

    ResponElimina
  9. Això no és nou. Avui ha passat un pas de vianants quan aquests tenien el llum verd (el de davant de l'antiga clínica l'Aliança) Potser caldria donar-los un toc d'atenció pel responsable de la brigada municipal o el regidor del sector.

    ResponElimina
  10. Tot aixo es "Pecata minuta" comparat amb les maniobres antirreglamentaries i anarquiques que fa el camio de la recollida de Roquetes ( FCC ) . I que no se vos ocurris-que recriminar-li cap accio per flagrant i perillosa....que vos enviaran a la merda; com a mi.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta