5 de febrer del 2008

Sabaté acusa Bel d'haver «intoxicat» els tortosins sobre el nou hospital

El portaveu del grup del PSC a l'Ajuntament i exalcalde de Tortosa, Joan Sabaté, va comparèixer ahir per denunciar «amb tota la contundència» el canvi d'actitud de CiU en relació amb el projecte del nou hospital. Segons Sabaté, l'alcalde Ferran Bel hauria de demanar disculpes per haver «intoxicat» els tortosins, després que divendres va signar amb la consellera de Salut un conveni de compromís per cedir els terrenys del pla parcial de la Farinera. Sabaté va recordar, fent servir retalls de premsa, que el diputat de CiU al Parlament, Francesc Sancho, va acusar la consellera de Salut d'haver «mentit», quan l'agost del 2006 va anunciar la construcció d'un nou hospital a Tortosa. A més, el portaveu del PSC va recordar que Bel també va qüestionar públicament el projecte, i per tant va acusar l'alcalde d'haver «manipulat» l'opinió pública quan encara era candidat de CiU, «amb l'únic afany d'aconseguir el poder».
De fet, Sabaté va llegir algunes notícies en què Bel afirmava que CiU proposaria un emplaçament alternatiu, ja que al pla parcial de la Farinera no hi hauria prou terrenys d'ús públic, per poder encabir les instal·lacions del nou hospital. «Bel confonia el sostre a construir amb la superfície del solar», va lamentar Sabaté, que va celebrar que ara l'alcalde «doni per bons» els terrenys en què Salut ha previst construir l'hospital. Amb tot, el portaveu del PSC va insistir que Bel també va dir que CiU apostava per un centre amb vocació territorial, i no per «un altre hospital urbà», que a la Farinera «estava ofegat abans de nàixer» amb la construcció de la variant de l'eix de l'Ebre. «Bel va desinformar i va mentir per assolir el poder, i ara fa tot el contrari del que deia que faria quan era a l'oposició», va afegir-hi Sabaté.

El Punt (5-Febrer-2008)

11 comentaris:

  1. Sinyor Sabaté, que l'alcalde Bel hagi firmat aquest compromís no vol dir que no pogui cedir altres terrenys en el futur. L'únic que ha fet és comprometre's per escrit. Sap que és això del compromís? Bel conjuga el verb comprometre. Vostè conjugava el verb prometre. Com a persona de lletres ha d'entendre la diferència semàntica dels verbs.

    ResponElimina
  2. Que farem un altre Hospìtal?. Ara començem a veure les mentides i falsetats del Sr. Bel en campanya politica per enganyar els tortosins i aconseguir ser alcalde de Tortosa. Ja les anirem veien al llarg d'aquestos 4 anys.

    ResponElimina
  3. Per a l'anònim de les 10:58, com es nota que uses poc el sistema de sanitat públic..perquè si fos així, veuries la falta que fa un nou hospital (t'ho dic per ser un treballador de l'HTVC), lamentablement, mentides el senyor Bel poques, el que passa és que tu de realitats no n'entens.

    ResponElimina
  4. Anònim de les 11.49, em sembla que no has entès bé aquest post. Resulta que qui va creure amb el nou hospital que s'havia de construir a Tortosa va ser l'anterior alcalde, Joan Sabaté, que deseguida es va posar a disposició de la conselleria per trobar els terrenys addients. Qui no volia que ens ho creiéssim va ser l'actual alcalde, perquè no li interessava que hi hagués bones notícies per a les Terres de l'Ebre si aquestes venien del PSC. I ara, quin remei, li ha tocat admetre-ho i, ja se sap, donde dije digo digo diego.

    ResponElimina
  5. Sisisi, que si es del PSC...
    que si es del CiU...que ara dono terres...que si ara no n'he hi han prou...que si no es segur que vagi alli...
    I ja fa mes d'un any que hi ha el cartell del nou hospital i encara no hi ha entrat ni una maquina...

    I el Sr. Montilla tampoc en sap res...

    Senyors que manen, menos "dimes y diretes" i mes fer feina, co***ns.

    ResponElimina
  6. A mi m'agrada el sr. Bel com a alcalde, però s'ha de reconéixer que no és el mateix està a l'oposició que al poder; m'explico: des de l'oposició és fàcil criticar l'emplaçament, i és que jo també penso que és molt dolent pel bloqueig que produirà en un futur, per la seva ubicació urbana. Però també entenc que buscar un nou emplaçament significa endarrerir el projecte molt de temps, i això no agradaria a ningú, i per tant podria significar pèrdua de vots.
    Amb això el que penso és que el sr. Bel no va enganyar sinó que pensava que realment era un mal emplaçament però que ara no s'ha atrevit a aturar-ho.

    ResponElimina
  7. Espera't, espera't, que ja voràs si la tindrem liada en lo nou hospital. Me sembla, me sembla que sirà un tema que quedarà adormit hasta les eleccions.

    ResponElimina
  8. a mi :ME SEMBLA ME SEMBLA QUE ETS UN .....tu mateix tria els puntets son tots dedicats a tu.

    ResponElimina
  9. Jo li demanaría al Sr Bel que busqui un emplaçament rápidamentper l'hospital, perque tots els tortosins, com diu el Sr. Sabaté; estem intoxicats...

    ResponElimina
  10. Intoxicats no ho sé, però cagaleres m'agafen cada vegada que parla Trotski.

    ResponElimina
  11. Això és que consumixes coses en mal estat. Ves a l'hospital.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta