5 de juliol del 2008

Arturo Sandoval torna a Tortosa

El prestigiós trompetista Arturo Sandoval tornarà aquesta nit a l’auditori Felip Pedrell, només tres anys després del seu últim concert a Tortosa, per actuar dins de la XV Mostra de Jazz. Sandoval, un dels fundadors del grup Irakere amb altres grans noms del latin jazz com ara el saxofonista Paquito D’Rivera i el pianista Chucho Valdés, va ser el gran plat fort del festival tortosí en l’edició de l’any 2005. De fet, l’organització ha volgut celebrar enguany els 15è aniversari de la mostra recuperant alguns dels millors moments del festival. Així s’ha fet un homenatge al músic Xavier Grisó i han tornat a convidar Arturo Sandoval, la japonesa Hiromi Uehara (que també va triomfar el 2005, i que va actuar ahir), i la formació vocal Naturally 7, una de les sorpreses de l’any passat. El grup de Nova York tornarà a fer enguany la cloenda de la Mostra de Jazz, demà a la nit, amb un concert a l’auditori que serà la prèvia de la gira que faran durant l’estiu per Austràlia, el Regne Unit i altres països d’Europa, que inclourà el conegut Festival de Jazz de Montreux.
Avui, a més del concert de Sandoval, durant tot el dia hi haurà concerts gratuïts a l’aire lliure pels carrers de Tortosa. Així, en el marc de la segona edició de L’Espai de Jazz Jove dels Països Catalans, s’ha programat el concert de Kara Trio, a partir de les deu de la nit a la plaça dels Dolors. També hi haurà cercaviles amb el grup de dixie Sit Jazz i amb el gospel del Cor Flumine; així com sopars amb el jazz de Gil Kiffen i Federico Mazzanti, als restaurants San Carlos i La Pasarela. Ja a la mitjanit hi haurà la sessió Dj’s-Las divas del jazz, al bar musical Andrògina.

Podeu consultar el programa del festival a www.jazztortosa.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta