21 de novembre del 2008

L'Aldea es queixarà a Adif perquè l'estació ara tanca a les 21.50 hores

L'estació de tren de l'Aldea té nous horaris des del passat 15 d'octubre, i no presta servei abans de les 6.10 hores del matí, ni després de les 21.50 hores de la nit. De fet, la reducció de l'horari nocturn, mesura que no ha estat comunicada a l'Ajuntament, ha obligat l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) a habilitar un accés alternatiu per als viatgers, situat en un dels laterals de l'estació.
Així, els usuaris de quatre trens, amb destinació a Vinaròs (22.07 h), Barcelona (22.19 h) i Tortosa (22.21 h i 23.06 h), es troben l'estació a les fosques i sense megafonia, i per tant sense saber a quina de les andanes hauran d'esperar el seu tren.

En aquest sentit, l'alcalde de l'Aldea, Daniel Andreu, va confirmar ahir que ha encarregat un informe a la policia local per conèixer la situació, amb l'objectiu de presentar la corresponent reclamació a Adif. «No pot ser que en lloc de guanyar serveis, pujant la freqüència de pas i el número de combois com fan en altres zones, estiguem perdent les prestacions d'una estació que està assolint una ràtio de viatgers molt alta», va dir Andreu. «Els nous horaris són controvertits; però a més és lamentable i una gran decepció que l'estació central de les Terres de l'Ebre estiga perdent serveis, just ara que el Senat ha aprovat una proposta perquè s'hi ature l'Euromed», va insistir. De fet, ahir va saber-se que el senador de l'Entesa, el flixenc Pere Muñoz, presentarà el 25 de novembre una pregunta al Senat perquè el govern explique si Adif té previst reduir el personal de les estacions d'Ascó, Flix i Riba-roja d'Ebre.

El Punt (21-Novembre-2008)

Foto: Manel Zaera

També pots llegir:
-La situació de l'estació de l'Aldea (Manel Zaera)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta