20 de novembre del 2008

Atictes enceta divendres les 'Nits a l'Àtic' amb una conferència sobre les compres per internet

L’associació Atictes, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i de Blocaires Ebrencs, així com amb el suport d'altres entitats i institucions, posa en marxa aquest divendres la tercera edició de Nits a l'àtic, unes jornades sobre tecnologies de la informació i de la comunicació que tindran lloc el segon divendres de cada mes. Així, la primera Nit a l'àtic del cicle 2008-2009 serà a partir de dos quarts de nou del vespre al Casal d'Amposta, sobre la Contractació i compres per internet. La xerrada anirà a càrrec del blocaire Marc Ferreres i Porres, advocat i tècnic superior en Gestió Laboral. Actualment, Ferreres treballa de Tècnic de Consum del Consell Comarcal del Montsià, tot desenvolupant els eixos d'actuació de l'Agència Catalana del Consum. Així, Ferreres parlarà sobre consum i comerç electrònic amb un marcat caràcter didàctic, que farà que aquesta activitat siga molt recomanable per totes les persones interessades en comprar a través d'internet d'una forma segura. A més, Atictes obrirà les habituals vies de seguiment i participació en les jornades, amb un micro-bloc a Twitter, que permetrà seguir en directe la conferència i interactuar amb un moderador, i també amb AtictesTV, que retransmetrà un senyal de vídeo en directe, a través d’Internet. De fet, a més del vídeo també hi haurà un xat, perquè els assistents virtuals també puguen participar activament de les diferents activitats. Finalment, i també com a novetat, cal destacar que el web de Nits a l'àtic serà accessible a través dels telèfons mòbils que acceptin la tecnologia WAP2. A més, també es podran seguir en directe els continguts, a través de la versió mòbil del Twitter d'Atictes.

D'altra banda, un altre dels altres punts forts d’aquestes jornades és la concessió de crèdits de lliure elecció per als estudiants universitaris, així com el reconeixement de l’activitat per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a activitat formativa per als professors. En aquest sentit, els interessats en qualsevol d’aquests reconeixements s’hauran d’inscriure a l'enllaç http://atic2.cat/inscripcio. Amb tot, l’accés serà gratuït i no caldrà estar inscrit per participar a les Nits a l'àtic, però l'organització recomana que tothom comunique la seua intenció de participar en les jornades de forma presencial, per evitar problemes d'aforament.

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la promoció!! quin lujo, sortir a la Marfanta!!

    ResponElimina
  2. Gràcies per la part que em toca Gustau! :)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta