20 de setembre del 2009

Pas de vianants convertit en sortida de vehicles al pàrquing incontrolat del casal d'avis de Ferreries

L'Ajuntament de Tortosa ha consentit que la plaça del Grup Germans Cruells haja esdevingut un pàrquing reservat per als veïns de la zona i per als usuaris del casal d'avis de Ferreries. El que abans era un lloc agradable perquè els xiquets juguessen i els iaios fessen les seues partides de petanca, ara és una plaça molt degradada des del punt de vista urbanístic, amb el paviment desfet i molt sovint ocupada pels cotxes. Ja vam advertir de la situació en un apunt del febrer d'enguany, i també amb una fotogaleria de denúncia al mes de juny. Els mesos han passat i la situació, lluny de millorar, fins i tot ha empitjorat. Com podeu veure en la imatge anterior, el pas de vianants de la sortida a l'avinguda Colom ha esdevingut l'accés habitual d'alguns vehicles dels que aparquen a la plaça. El cas és encara més alarmant si tenim en compte que aquest pas de vianant forma part del conjunt de voreres que l'Ajuntament va arranjar fa pocs mesos al barri de Ferreries, per eliminar les barreres arquitectòniques i millorar la mobilitat. La instantània es va prendre un dia com avui a la tarda, ja que és els diumenges quan més demanda d'aparcament hi ha als voltants del casal d'avis de Ferreries, tot i que no hi ha problemes greus per estacionar als carrers del barri, ni tan sols als més propers.


Mostra Plaça Grup dels Germans Cruells en un mapa més gran

5 comentaris:

  1. Gustau, l'has clavat però ja saps quina serà la solució al problema, no?

    Efectivament, plantaran 4 pilons per impedir l'entrada, i deixaran la plaça feta un nyap com esta ara.

    Ara, ja saps si ho fa el govern de Ferran Bel, esta ben fet. O no.

    ResponElimina
  2. Bé, a mi em sap greu la permissivitat de la policia en uns casos i en uns altres no. A molts llocs del meu barri, Remolins, s'aparcava a sobre la vorera, era un fet normalitzat. Ara ja és multa als vehicles (ben fet) però cosa que obliga als veïns a aparcar molt i molt lluny de casa. A Ferreries en canvi, hi ha una altra manera de fer es veu, la Rambla Catalunya i el fet que aquí es comenta són un exemple. Suposo que com els carrers de Remolins els hi venen de passada per anar i tornar de la comissaria, és més fàcil posar multes.

    Salut !!!

    ResponElimina
  3. Gustau, sabries dir-me si hi ha previst de posar papeleres i algun banc a la nova avinguda Tortosa-Roquetes?

    Gràcies.

    ResponElimina
  4. Sr. Gustau Moreno, la guàrdia civil fa més d'un any ocupa pàrkings gratuïts per furgonetes requisades pel jutjat, a la mateixa plaça. Això també és denunciable, no creus?

    ResponElimina
  5. Evidentment.
    Però en realitat, les furgonetes requisades pel jutjat no estan a la plaça, sinó a la zona d'aparcaments en bateria, ocupant un espai preciós que els veïns del barri podríem aprofitar. El que hauria de fer l'Ajuntament és emportar-se-les amb la grua municipal, i tractar aquestes furgonetes com a vehicles abandonats. La situació és molt lamentable.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta