5 de desembre del 2009

La consellera Geli no haurà de comparèixer al Parlament pel cas de l'Aliança, com havia demanat CiU


La consellera de Salut, Marina Geli, no haurà de comparèixer al Parlament per donar explicacions sobre el cas de la clínica Terres de l'Ebre, l'antiga Aliança de Tortosa. El diputat de CiU, Francesc Sancho, que ha demanat la compareixença de Geli per segona vegada, ha denunciat que es tracta d'un nou «exercici d'opacitat» del tripartit. Segons Sancho, la negativa «fa que es disparin les sospites sobre les irregularitats» a la clínica, investigada per una presumpta estafa.


Publicat a ElPunt.cat

+Més informació:
-CiU anuncia que demanarà la compareixença de la consellera Geli pel cas de la clínica Terres de l'Ebre

2 comentaris:

  1. I qui es responsabilitzarà, doncs, de la malifeta als "clients" malalts d'aquesta clínica? Si no és la Consellera de Salut, qui serà, el Conseller de Pocavergonya i Cinisme?

    ResponElimina
  2. Ahhhhhhhhhhhh!! Sorpresa!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta