10 de juny del 2010

Anuncis de favors sexuals en les columnes d'expressió ciutadana de Tortosa

"Se hofrece 2 chicos jovenes y bien dotados a mujeres totalmente gratis llamar apartir de las 2 tarde al tel..." Aquest és l'anunci, ple de faltes ortogràfiques i oferint favors sexuals suposadament gratuïts, que des de finals de la setmana passada han aparegut penjats en alguns arbres de Tortosa. A banda, aquest matí també hem vist penjat el mateix anunci en una de les columnes d'expressió ciutadana que l'Ajuntament va instal·lar en el barri de Ferreries. Hem fotografiat el cartell, però hem esborrat el número de contacte per responsabilitat. Fins ara, era prou coneguda l'existència de treballadores del sexe a la ciutat, però no havíem vist serveis de prostitució masculina per a dones. I menys encara, "totalmente gratis".

10 comentaris:

  1. jijijaijijajajojojoojojo,disme quin es lo telefono que li gastare una broma.

    ResponElimina
  2. "bien dotados"?? :O De quanta "dotació" estaríem parlant? uhmmm...

    ResponElimina
  3. Si són senegalesos, pobra de la dona que agafen :-)

    ResponElimina
  4. Gustau,no veig per cap puesto que oferisquen,aquests joves "bien dotados" favors sexuals,no sera que tenim el sexe al cap i el que ofereixen aquests joves es unes bones mans por portar la bossa de la compra a sinyores que tornen carregades com a mules del Mercadona,o el SUMA?
    Si tenim "cases de barrets" a S.Llatzer...per que tenim prostitucio.
    Si enganxem propaganda fora del "monolitos" per que som incivics.
    Sempre ens estem queixant,per uns que donen un servei de bades...
    Lluis,el mite del senegales...es tant sols aixo,un mite(demostrable)

    ResponElimina
  5. Sí, igual són d'una nova ONG...

    ResponElimina
  6. Dues coses, el mite es real i si el cartell esta on toca, res a dir.

    ResponElimina
  7. Pos, si, Ildefonso té rao ... jo de fet, pensant en les dades en que estem, pensava que oferien dotacions intelectuals, amb ajud per la Selectivitat, amb repassos de mates (queda clar que no son de llengues, o no de llengues academics ...) ... però, bé, queda oberta a l'interpretació.
    L'altre dubte que tinc és si es correcte i/o legal només oferir serveis a dones ....¿

    ResponElimina
  8. Ho saps amb coneixement de causa, això que afirmes, Pilareta?... uhmmm ;))

    ResponElimina
  9. Potser cientificament no es pot establir una correlació entre "raça" i tamany, perquè les races com a tals no existeixen. Però a Senegal la gent és objectivament alta, seria lògic que tot estés en proporció. Com a curiositat, les dones khoi-san del sud d'Africa tenen uns llavis vaginals més grans del normal (buscar la venus hotentot). I tampoc em negaràs que les dones negres (excepte etiops, somalis, etc.) tenen uns "panderos" molt considerables.

    ResponElimina
  10. Com que sols parlem en termes teorics,i no sabem si els joves "superdotados" ho son sexualment,o intelectualment (com diu Brian)Tampoc sabem de quina raça son,perdonam que et replique de nou,segur tambe vas fer la "mili" i recordaras que a aquells temp de "gent de fora" poca,pero de "senegalessos de terreno"hi habien.
    Per altra banda penso,a quina raça de "superdotados" pertanyen gent com ara Rocco Sigfredi,Nacho Vidal...o el nostre Robin Reid, tortosi de "pura cepa"?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta