12 de maig del 2011

Montilla torna al Delta per fer campanya


L'expresident de la Generalitat, el socialista José Montilla, tornarà a al Delta aquest cap de setmana. Serà diumenge, 15 de maig, a partir de les 11.00 hores en un acte públic al pont del Passador, per donar suport a la campanya electoral dels candidats del PSC a Deltebre i Sant Jaume d'Enveja, José Emilio Bertomeu i Joan Cator Gonell. Montilla va inaugurar Lo Passador el passat 30 de setembre [veure aquí].

4 comentaris:

  1. Feia anys que no sentia un "xist" tant bo. Però bé, en honor a allò d'"enseñar al que no sabe"

    Aquí el tens


    I aquí

    A la teva disposició.

    ResponElimina
  2. Mc Calan, un expresident de la Generalitat de Catalunya, com Pasqual Maragall, Jordi Pujol, Josep Tarradellas i tots els anteriors a la guerra incivil ...

    Per cert, quí és Mc Calan ?... perquè ells no s'amaguen darrere cap anónim, com fem natros ...

    Ah, i si ve Pujol, com va venir el Mas, no cal que preguntes qui son, ja que tots els coneixem i els respectem per allò que representen, si més no ...

    ResponElimina
  3. Blogger ha tingut aquest divendres una avaria general que ens ha esborrat els apunts de dijous i, per tant, també els comentaris que alguns de vosaltres havíeu fet. Disculpeu les molèsties.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta