12 de juny del 2011

Exregidors de Tortosa, sense Joan Sabaté


El candidat del PSC a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté, ha estat el gran absent aquest dissabte al migdia, en el ple de constitució del nou consistori. Després de la derrota dels socialistes a les eleccions municipals, Sabaté va anunciar que renunciava a prendre possessió de l'acta de regidor. A les primeres fileres de la part dreta del saló de sessions sí que hi havia alguns dels regidors sortints, com ara Ricard Forés, Jordi Folqué, Valentí Marín, Joan Sanahuja, Joan Caballol, José Martín, Eduard Ena, Ricard Lleixà i Miquel Àngel Monllau, a més d'altres exregidors d'altres mandats com Josep Maria Franquet, Enric Simó o Josep Anguera. Amb tot, Sabaté ha estat present indirectament, ja que tant Ferran Bel com el socialista Antoni Sabaté l'han anomenat en els seus discursos.

1 comentari:

  1. Sí, però mentre que Antoni Sabaté, lògicament, el va anomenar expressament, amb reconeixement, Bel ho va deixar dissimulat nombrar-lo com a exalcalde, juntament amb Beguer i Curto.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta