11 de juny del 2011

Govern d'esquerres a Deltebre


El republicà Gervasi Aspa ha tornat a ser reelegit aquest dissabte al migdia, gràcies als vots dels set regidors d'ERC i dels tres regidors del PSC. De fet, aquest mateix matí republicans i socialistes havien rubricat el pacte de govern que permetia la reelecció d'Aspa, però que garanteix que els dos últims anys del mandat cedirà l'alcaldia al candidat del PSC, José Emilio Bertomeu. Per la seua banda, la resta de grups, CiU i PP, també han volgut facilitar la investidura d'Aspa votant en blanc. En el discurs d’investidura, Aspa ha fixat com a prioritat del mandat la recuperació econòmica i la creació de llocs de treball. “Després de quatre anys de vertigen, som conscients que encarem una etapa difícil, de recuperació econòmica i des del nou govern hem de treballar per alleujar els problemes de la gent i millorar la seva qualitat de vida, això vol dir més treball i més servei”, ha assenyalat Aspa.

“Hem de lluitar per deixar de ser un poble exportador de mà d’obra i buscar mecanismes i les inversions necessàries per fer que la gent pugui treballar al nostre poble”, ha afegit. Segons l'alcalde de Deltebre, volen "canviar el poble i esdevenir a poc a poc una ciutat que sigui referència a les Terres de l’Ebre i que exerceixi el lideratge al Delta”. Per la seua banda, el cap de llista del PSC també s'ha referit al pacte de govern amb ERC, "un acord per seguir avançant com a poble i per garantir un govern fort i estable”. Bertomeu ha insistit que des del govern d'esquerres de Deltebre“exigiran” al govern de Catalunya les inversions que “calen” al municipi. Tant els partits del govern com els grups de l'oposició han ofert diàleg i mà estesa per col·laborar i treballar per Deltebre.

Imatge: Ajuntament de Deltebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta