22 de desembre del 2011

Deltebre tornarà a adjudicar les obres de millora de Riumar

L’Ajuntament de Deltebre s’ha vist obligat a rescindir el contracte a l’empresa que estava executant les obres de millora a la urbanització de Riumar. Les obres de millora d'aquesta urbanització, que amb un miler d'habitatges és una de les més grans de Catalunya, té un pressupost d'1,8 milions d'euros i està finançada en un 60% per contribucions especials dels mateixos veïns, mentre que el 40% restant l’aporta l'Ajuntament a través de subvencions i de fons propis.

En aquest sentit, el consistori va adjudicar les obres al febrer del 2010 a la unió temporal d’empreses formada per Transcornejo i Canalitzacions Pagà. Les obres consisteixen en la renovació del ferm, la substitució de la xarxa d'aigua potable i la millora de la zona de passeig i zones verdes, ja que la urbanització de Riumar, construïda als anys setanta, es trobava en un greu estat de deteriorament. El primer tinent d’alcalde del consistori i regidor de Riumar, José Emilio Bertomeu, ha explicat aquest dijous en una entrevista a Canal 21 Ebre que feia temps que intentaven arribar a un acord amb la constructora, ja que les obres de reurbanització anaven malament. Però finalment l’entesa no ha estat possible. Durant una entrevista al programa Primera Columna, Bertomeu ha confirmat que la junta de govern local ha optat per rescindir el contracte amb l’empresa, i que en breu tornaran a adjudicar els treballs a una altra constructora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta