1 de febrer del 2012

Els grups d'esquerres de Tortosa reclamen la interconnexió de la xarxa d'aigua potable amb Jesús

La polèmica per la presència excessiva de sorra en l’aigua potable de l’EMD de Jesús, amb la prohibició de consumir-la per beure i cuinar des de divendres passat, ha entrat en una inevitable fase política. Els grups d’esquerres de l’Ajuntament de Tortosa, el PSC, Esquerra i Iniciativa, van entrar ahir dimarts en escena, tot lamentant la falta d’informació que han rebut els veïns del poble per part del govern municipal de CiU, de l’EMD de Jesús i de la mateixa empresa mixta Aigües de Tortosa.

D’una banda, el portaveu del PSC, Antoni Sabaté, va reclamar que es pose fil a l’agulla per realitzar la interconnexió de la xarxa d’abastament d’aigua potable del barri tortosí de Ferreries amb les canonades de l’EMD de Jesús, així com la celebració d’una reunió urgent del consell d’administració d’Aigües de Tortosa per tractar aquesta problemàtica i la inversió necessària.

Per la seua banda, també ha reclamat la interconnexió de xarxes el portaveu d’Esquerra, Josep Felip Monclús, qui també ha demanat que s’instal·len a la part alta de l’EMD de Jesús sis sortidors més d’aigua potable i gratuïta, com els que ja s’han instal·lat de manera provisional al costat de la plaça de la Pèrgola. A més, Esquerra dóna suport als veïns en la seua reivindicació de no pagar el rebut de l’aigua a preu d’aigua potable.

Finalment, el portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jaume Forcadell, va aprofitar ahir el seu pas per l'informatiu matinal de Canal 21 Ebre per reclamar solucions immediates a l’empresa d’aigües. Forcadell també va apuntar la necessitat de tirar endavant la interconnexió de la xarxa de l’EMD de Jesús amb la xarxa de la resta de Tortosa, una inversió que hauria d’anar a càrrec de l’empresa mixta Aigües de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta