20 de febrer del 2013

Dos detinguts a Tortosa per haver robat en pisos que un havia d'ensenyar per vendre'ls

TORTOSA (Baix Ebre).- La Policia Local de Tortosa ha detingut dos joves de 20 anys, tots dos de nacionalitat romanesa, als quals imputa diversos delictes de robatori amb força. La detenció es va produir dilluns passat quan un ciutadà va trucar a la comissaria de Remolins advertint que en un pis contigu al seu, en el qual no hi vivia ningú, hi havia dues persones que estaven traient objectes de l'interior. Els agents van presentar-se al lloc dels fets i van acabar detenint els dos individus, que posteriorment van acabar confessant haver estat els autors del robatori en aquell i en almenys quatre habitatges més.

Aquesta detenció té el seu origen en una primera denúncia que presenta un agent de la propietat immobiliària (API) de Tortosa davant la Comissaria de la Policia Local, tot informant que un dels detinguts se li havia ofert recentment per fer de venedor d'alguns dels habitatges que tenia a la venda. L'API li va deixar les claus de vuit immobles, per tal que pogués ensenyar-los als possibles clients. Però el denunciant es va adonar del que estava passant quan va accedir a un dels pisos i va trobar a faltar diversos electrodomèstics, una rentadora, una vitroceràmica i un forn elèctric, malgrat que la porta no havia estat forçada. La visita posterior a la resta d'immobles va revelar també la sostracció d'elements del mobiliari, així com aixetes, radiadors i cablejat elèctric. La Policia Local ha posat els dos detinguts a disposició judicial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta