21 de febrer del 2013

El PSC nega que ‘Xeic! Pos com tenen Tortosa’ siga per erosionar el govern de CiU



TORTOSA (Baix Ebre).- El regidor del PSC de l’Ajuntament de Tortosa, Enric Roig, ha afirmat aquest dijous que la campanya de participació ciutadana que els socialistes han iniciat aquesta setmana per denunciar la falta de manteniment de la via pública no busca erosionar el govern de Convergència i Unió, sinó millorar la ciutat i els pobles del municipi. Roig ha explicat que la campanya Xeic! Pos com tenen Tortosa, que el PSC ha posat en marxa a través de les xarxes socials d’internet, naix després que els socialistes hagen fet diverses propostes de millora, fins i tot amb la creació d’un Consell de Via Pública i amb la participació de les entitats, sense que el govern de Ferran Bel admetés que Tortosa té problemes de manteniment a causa de les retallades en el pressupost i en les plantilles de l’empresa de neteja i de la brigada municipal.

Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, el regidor del PSC ha insistit que Tortosa està “fosca i bruta”, i que aquesta “mala imatge” perjudica el comerç i el turisme del municipi. Segons Roig, Tortosa no pot aspirar a ser “la capital turística del sud de Catalunya” oferint aquesta imatge de “ciutat malmesa”.

Segons Roig, la campanya Xeic! Pos com tenen Tortosa serà de llarg recorregut, ja que en aquesta primera etapa s’allargarà durant els propers sis mesos. A més, el regidor del PSC ha afirmat que la campanya vol tenir en compte la situació de tots els pobles del municipi, ja que també hi ha carrers malmesos a Jesús, Bítem, Campredó, els Reguers i Vinallop. En qualsevol cas, Roig ha volgut deixar clar que Xeic! Pos com tenen Tortosa no és una revenja del PSC a l’oposició que va fer Convergència i Unió fa set anys, per erosionar el govern del socialista Joan Sabaté. En aquest sentit, ha sentenciat que l’objectiu de la campanya és implicar el veïnat en la millora dels espais públics, i que els socialistes no “critiquen per criticar”, sinó fent una denúncia “constructiva i propositiva”.

En la mateixa entrevista, Roig ha afirmat que l’Ajuntament no pot escometre “projectes faraònics” abans de tenir resolt el correcte manteniment de la via pública. De fet, en relació a la construcció del nou complex de piscines, el regidor del PSC ha afirmat que continuen sense tenir cap informació sobre la revisió del projecte del complex d’aigües, a causa dels problemes que ha tingut la unió temporal d’empreses que havia de fer les obres. En aquesta línia, Roig ha volgut preguntar públicament si es tornaran a adjudicar les obres, si finalment els canvis en el projecte de les noves piscines és tan important que suposa una modificació substancial del complex previst.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta