17 de juny del 2013

El Campus Terres de l'Ebre de la URV participa en el projecte Cuidadores 2.0



TORTOSA (Baix Ebre).- El Campus Terres de l’Ebre de la URV participa en la creació d’una plataforma, Cuidadores 2.0, per donar suport a les persones no professionals encarregades d’atendre malalts crònics. Es tracta d’un estudi que durarà tres anys i que pretén crear una pàgina web on aquestes persones puguen trobar informació i assessorament en el seu dia a dia com a cuidadores. En aquest sentit, s’espera que el portal siga l’embrió d’un grup de persones “cuidadores expertes”, que també siguen les dinamitzadores de la pàgina d’internet juntament amb el personal sanitari. La sotsdirectora del Campus de les Terres de l’Ebre, Sara Romaguera, ha explicat aquest dilluns a Canal 21 Ebre que el projecte parteix d’una beca aconseguida per la doctora Mar Lleixà, professora de la Facultat d’Infermeria.

D’altra banda, durant la seua participació a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Romaguera ha detallat el programa de la divuitena edició de l’Escola d’Estiu de les Terres de l’Ebre, la UETE, que enguany ofereix quatre cursos del 25 de juny al 12 de juliol. En aquest sentit, la sotsdirectora del campus ha explicat el contingut dels diferents cursos: agroalimentació i desenvolupament rural; esplendor del Renaixement i lletres del Barroc; salut integral, i el llenguatge de les arts, amb un Soundpainting Workshop. Romaguera ha remarcat que les inscripcions continuen obertes.

Per la seua banda, el també sotsdirector del campus ebrenc, Xavier Farré, ha comentat els nous postgraus que s’han anunciat des de la URV per al centre docent del barri tortosí de Remolins. Així Farré ha destacat que són dos postgraus centrats en el turisme i el sector agroalimentari, tot potenciant dos aspectes amb molta demanda al territori i que tenen molt a veure amb el pla estratègic de les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta