17 de juny del 2013

Tortosa estrena al Palau Robert els nous spots turístics amb Belén Fabra, Sílvia Sabaté i Pere Ponce

 

TORTOSA (Baix Ebre).- Tortosa ha inaugurat aquest dilluns al vespre una exposició de fotografies de gran format al Palau Robert de Barcelona, on també ha presentat públicament campanya de comunicació que protagonitzen els actors tortosins Pere Ponce, Belén Fabra i Sílvia Sabaté. Quant a l’exposició, ja es va poder veure en la passada edició d’Expoebre, i està formada per una vintena d’imatges del fotògraf Òscar Lanau. Són unes fotografies que evoquen l’important llegat renaixentista de Tortosa, la navegació fluvial pel riu Ebre i el patrimoni naturals dels parcs del Delta i dels Ports, units per la via verda. De fet, l’exposició es titula ‘Tortosa i les Terres de l’Ebre. L’esplendor d’una època, d’un riu i d’un territori’.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat d’altres autoritats, ha participat en aquest acte en què també s’han estrenat els anuncis de la campanya que l’Ajuntament ha posat en marxa per promoure els actius turístics del municipi. Els spots es podran veure en les principals cadenes de televisió, tot i que també hi ha versions per a les emissores de ràdio i per a la premsa escrita. La campanya porta el lema ‘Tortosa, ciutat del Renaixement. Cultiva l’art de viure!’ , i hi ha un total de quatre anuncis protagonitzats per Belén Fabra, Sílvia Sabaté i Pere Ponce. En els anuncis, els tres actors tornen la ciutat que els va veure néixer i visiten espais emblemàtics com la via verda, el nucli antic, el mercat municipal o els Reials Col·legis.

A més de l’anunci conjunt, hi ha tres spots diferents per a cadascun dels actors protagonistes. Els quatre anuncis tenen un mateix fil argumental i conflueixen en una escena de capvespre, amb un sopar a bord del llagut turístic Lo Sirgador, navegant per davant de la faça fluvial de Tortosa. A més, també hi ha una versió més llarga de l’anunci, que dura uns quatre minuts i del qual es farà difusió a través d’internet.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta