24 de juliol del 2013

Clot d'Encís Blanc de Negres, el nou vi blanc de l'Agrícola Sant Josep de Bot fet amb garnatxa negra



BOT (Terra Alta).- El nou vi Clot d'Encís Blanc de Negres, elaborat per l'Agrícola Sant Josep de Bot, s'ha convertit en el producte estrella de la temporada d'aquesta cooperativa de la Terra Alta. En la seua primera tirada, de 9.000 ampolles, ja se n'han venut gairebé unes 7.000. És a dir, un 80% de la producció. El Clot d'Encís Blanc de Negres és un producte exclusiu i pioner a la Terra Alta, obtingut a partir de la varietat garnatxa negra, i característic pel seu color pàlid i pel seu tast molt afruitat.



L'Administrador de Distribucions Molina, empresa encarregada de la comercialització dels vins de l'Agrícola Sant Josep, Juanjo Grau, ha explicat a Canal 21 Ebre que la particularitat del Clot d'Encís Blanc de Negres és la seua exclusivitat a les Terres de l'Ebre i també el procés d'elaboració. Grau també ha explicat que la demanda del Blanc de Negres principalment ha estat per part del sector de la restauració, i que s'ha presentat a l'estiu per les seves característiques mediterrànies. Quant a les novetats de la campanya 2012-2013, a banda de la introducció del Clot d'Encís Blanc de Negres, l'Agrícola Sant Josep ha comercialitzat també un vi reserva Llàgrimes de Tardor, així com també un vi novell sota la marca Clot d'Encís.

 Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta